3 tips voor het decoreren van de muren

Wanneer je gaat verhuizen of gaat veranderen van interieur dan komen daar ook de muren bij kijken. De muren kunnen in het huis een grote impact hebben. Het is dan ook de kunst om ze goed bij het interieur te laten passen. In dit artikel geven wij 3 tips bij het decoreren van de muren.

Zorg dat je de muur kan gebruiken

Je denkt er misschien niet gelijk aan, maar je kan meer uit je muur halen dan het alleen een mooi kleurtje te geven. Je kan bijvoorbeeld magneetverf aanschaffen op een deel van de muur, zo heb je toch een kleurtje op de muur en kan je ‘m ook nog gebruiken om papieren op te hangen. Dan heb je ook nog bordverf, dit is een zwarte verf waar je met krijtjes op kunt schrijven. Bordverf is leuk voor in de keuken of kinderslaapkamer. 

Muurstickers

Het volgende wat je op de muur kunt plakken zijn muurstickers. Je kunt zelfs een eigen muursticker ontwerpen. Dan weet je zeker dat het iets wordt wat bij jou past. De meeste muursticker zijn in het zwart dus dat past overal bij. Bij het ontwerpen van een muursticker kan je kiezen voor een tekst, logo of ander plaatje. Dit is ook een leuk idee voor op een kinderkamer.

Laat de muur niet leeg

Wat je natuurlijk niet wilt, is dat het saai wordt in huis. Zorg er daarom voor dat je geen kale muur hebt. Hang bijvoorbeeld een mooie spiegel, een schilderij of lamp op. Wat het ook heel gezellig maakt, is om een aantal fotolijstjes op te hangen met allemaal foto’s van bijvoorbeeld met je vrienden of familie erin. Ook kan je ervoor kiezen om wat plantjes aan de muur te hangen, zo zorg je ook voor een beetje groen in huis. 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog