3 tips voor het perfecte Halloween feestje bij jou thuis

Halloween wordt in Nederland steeds meer gevierd, daarom ook reden voor een feestje. Als je een Halloween huisfeest gaat geven, dan moet je zorgen dat alles goed geregeld is. Alles moet in het teken staan van Halloween, maar wat moet je eigenlijk allemaal voorbereiden? Dat lees je in dit artikel.

De aankleding

Het hele huis moet omgetoverd worden naar het Halloweenthema, dit doe je door het huis helemaal mooi aan te kleden met de griezeligste dingen. De genodigden moeten buiten bij de deur al de versiering kunnen zien. Zet buiten een paar uitgeholde pompoenen en een Halloween grafsteen neer. Plak ook wat Halloween stickers op het raam of op de deur. Binnen kan je nog wat spinnenwebben met spinnen erin en wat skeletten ophangen. Ook is het leuk om een paar schedels en lichaamsdelen op verschillende plekken neer te zetten, zo wordt je huis een echt horrorhuis. 

Hapjes en drankjes

Met de hapjes en drankjes kan je goed uitpakken. Op een feestje heeft iedereen wel zin in wat te eten en te drinken. Als eten kan je schuimspookjes, een horrorcake, oogballen van gevulde eieren of mummieworstjes maken. Natuurlijk kan je ook wat chips en bittergarnituur rond laten gaan. Qua drinken kunnen de bloody mary, de Halloweenpunch en de groene cocktails natuurlijk niet ontbreken. Naast deze speciale drankjes kan je ook andere alcoholische dranken of frisdranken serveren.

Jouw kostuum

Als host van het feest wil je natuurlijk beste kleding voor Halloween dragen. Je kan kiezen uit heel veel kostuums. Denk bijvoorbeeld aan een vampier, duivel, Dracula, horrorbruid of een heks. Er zijn genoeg kostuums waaruit je kunt kiezen. Laat ook in de uitnodiging weten dat iedereen verkleed moet komen, dat maakt het horrorfeest helemaal compleet.  

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog