4 redenen waarom je je bedrijfsauto moet wrappen

Je hebt vast menig bedrijfsauto langs zien rijden met hun logo’s erop. Met name zzp’ers en freelancers doen graag hun bedrijfsauto wrappen. Bij het wrappen breng je een dun laagje folie of vinyl aan over de bestaande lak van de auto. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, doordat je de auto kunt wrappen in effen-, mat-, full-color-, en glanzende wraps. Deze vorm van marketing is erg effectief en wij geven je 3 redenen, waarom je morgen jouw bedrijfsauto moet wrappen!

Autoreclame werkt 24/7

Het maakt niet uit waar je bent, jouw merk kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week worden gezien. Of je nu naar een klant rijdt, of dat je voor een stoplicht aan het wachten bent, overal is jouw bedrijf zichtbaar. Daarnaast is autoreclame geen ‘gedwongen’ reclame ten opzichte van bijvoorbeeld reclame op televisie. Door een slim ontworpen wrap, moeten mensen wel kijken naar jouw bedrijfsauto.

Autoreclame is een economische vorm van reclame

Autobestickering is een duurzame investering, doordat deze jaren meegaat. Hierdoor is autoreclame een betaalbare vorm van marketing ten opzichte van flyers en betaalde advertenties op social media en Google.

Een file is ineens niet meer zo vervelend

Er is weinig zo vervelend als in de file staan. Uren voor je uitstaren zonder een kilometer voorruit te komen is nu iets minder vervelend. Er rijden namelijk potentiële klanten om je heen, die jouw merk zien en je misschien in de toekomst nodig hebben!

Jouw merk wordt overal herkend

Met een creatieve wrap, valt jouw merk overal op en zullen potentiële klanten je ook niet snel vergeten. Met name lokale bedrijven kunnen profiteren van autoreclame. Dit komt, doordat jouw omgeving de doelgroep is. Door rond te rijden valt overal jouw merk op en toont ook nog eens aan dat andere mensen jouw product of dienst ook gebruiken! Zorg er daarom altijd voor dat je dit laat doen door een professioneel bedrijf. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsauto er professioneel uit blijft zien.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog