Alles in 1 of internet en tv pakket?

Wanneer je thuis gebruik wilt maken van het internet en daarnaast ook tv wilt kijken, zijn er een aantal mogelijkheden. Zo zou je kunnen kiezen voor alles in 1, maar zijn er ook internet en tv pakketten. Daarnaast is het ook mogelijk om een los internet en los tv abonnement af te sluiten, al wordt hier niet vaak voor gekozen. Vooral vaste telefonie is een groot verschil tussen alles in 1 en internet en tv pakketten. Hieronder lees je meer over deze twee pakketten en kom je erachter welk pakket beter bij jou past.

Alles in 1 

Waarschijnlijk het meest bekende en gebruikelijke pakket: het alles in 1 pakket. Hiermee maak je gebruik van zowel internet, tv als bellen. In de volgende situaties is het geschikt om voor een alles in 1 pakket te kiezen:

  • Je wilt graag alle diensten in één: internet, televisie en vaste telefonie
  • Je wilt ook gebruik maken van vaste telefonie
  • Je vindt het fijn dat je maar één factuur ontvangt
  • Je wilt een iets goedkoper pakket (alles in 1 is wat goedkoper dan de drie diensten los afsluiten)
  • Je hebt slechts één aanspreekpunt, namelijk de provider van wie je het alles in 1 pakket afsluit

Alles in 1 vergelijken?

Indien je interesse hebt in internet, televisie en vaste telefonie, is het aangeraden om voor alles in 1 te kiezen. Een alles in 1 pakket vergelijken is daarbij aangeraden, aangezien je kunt filteren op onder andere tv-aanbod, snelheid van internet, prijs en meer. Zo kom je tot jouw favoriete pakket!

Internet en tv

Naast een alles in 1 pakket, kun je er ook voor kiezen om een internet en tv abonnement af te sluiten. Hierbij is vergelijken op dezelfde punten ook aangeraden. Een internet en tv pakket is geschikt in de volgende situaties:

  • Je hebt thuis geen vaste telefonie nodig
  • Je wilt goedkoper uitkomen, doordat je voor twee diensten (internet en tv) in plaats van drie diensten kiest (met vaste telefonie inbegrepen)
  • Je komt een internet en tv pakket tegen die beter past bij jouw wensen dan alles in 1 pakketten die je hebt gevonden.
Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog