Bespaar kosten als je vaker dan eens per jaar vliegt met een doorlopende annuleringsverzekering

Het is verstandig om wanneer je een vlucht boekt een annuleringsverzekering te boeken, hierdoor kun je ondanks onvoorziene omstandigheden een hoop kosten besparen als je je vlucht zou moeten annuleren.

 

De meeste mensen reizen maar een keer per jaar met het vliegtuig en dan volstaat een standaard annuleringsverzekering. Maar wanneer je echter meerdere keren per jaar reist, of het nu voor zaken is of voor plezier, kunnen de kosten worden beperkt door een doorlopende annuleringsverzekering. Hierdoor ben je voordelig het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld en bij uitstek hét vertrouwde adres voor de beste doorlopende reisverzekering.

 

Het afsluiten van een verzekering bij Allianz gaat eenvoudig en snel, je hebt dezelfde dag nog de polis in huis.

 

Enkele voordelen van een annuleringsverzekering zijn:

 

Bij niet gebruikte reisdagen worden de resterende dagen bij het vroegtijdig afbreken van de reis vergoed. Wanneer je bijvoorbeeld wegens ernstige ziekte eerder naar huis zou moeten.

 

Recht op vergoeding bij vertraging krijg je als je tenminste 8 uur vertraging hebt vanuit Nederland. Bij vertraging van 8 – 20 uur wordt er één dag vergoed, voor 20 – 32 uur is dat twee dagen en voor vertraging van meer dan 32 uur wordt er drie dagen vergoed.

 

Annulering bij last-minute boekingen en tijdens de reis zijn ook mogelijkheden. Het kan zomaar zijn dat je je reis halverwege moet annuleren, of op het laatste moment nog. Hier worden het aantal niet-gebruikte vakantiedagen vergoed.

 

Ziekenhuisopname valt ook onder de vergoedingen vanaf acht uur opname. Allianz Global Assistance vergoedt hier dan het aantal vakantiedagen die in verhouding staat met het aantal vakantiedagen dat je niet gebruikt.

 

Waarom Allianz Global Assistance?

 

  • Al twee keer gekozen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland.
  • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
  • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.
  • Grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
  • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog