De beste fauteuils voor op kantoor

Een fauteuil op kantoor is niet enkel gezellig en warm, maar zorgt ook voor een unieke uitstraling. Vitra fauteuils garanderen daarbij een ontspannen zithouding dankzij hun ergonomische opbouw, en kunnen in tal van ruimtes gebruikt worden: van de lobby tot wachtruimtes of de hal, alles kan. Wat meer informatie over de Vitra fauteuils, die overigens in verscheidene stoffen en kleuren verkrijgbaar zijn, is hier wel op zijn plaats.

De Eames Plastic Armchair DAW

Deze iconische fauteuil kan in combinatie gebracht worden met uiteenlopende onderstellen uit hout, of op basis van draden. Ook de zitschalen zijn met unieke zitkussen verkrijgbaar, of ze kunnen volledig gestoffeerd worden.

De Eames Plastic Armchair RAR

Deze schommelstoel heeft een draadonderstel, ook wel RAR genaamd (of Rocking armchair Rod Base). Het gaat om een relatief kleine stoel die op houten sleden staat, en vooral opvalt door zijn iconische model.

De Lounge Chair

Deze comfortabele stoel is verkrijgbaar in twee handige formaten: een klassiek ontwerp én een nieuw model, dat iets groter is. Daarbij kan je ook kiezen tussen verscheidene combinaties van bekledingen in het leer, alsook onderstellen, schalen enzovoort. Ten slotte heb je keuze tussen een zwarte of witte uitvoering, die beide over de nodige details beschikken.

De Grand Repos

Deze reeks fauteuils bieden een uitstekend comfort en heel wat flexibiliteit voor de gebruiker. Zowel de hoge rugleuning als de armleuningen zorgen er daarbij voor dat deze stoel er modern en fris uitziet, waardoor hij perfect in moderne opstellingen past (zoals een lounge of lobby).

De Organic Chair

Deze Vitra fauteuil is, zoals de naam zelf zegt, gemaakt uit organisch materiaal, althans de zitschaal. Het gaat om een complete lounge stoel die heel wat comfort biedt, en perfect geschikt is voor wachtruimtes, lobby’s en lounges. Daarbij bestaat er ook een variant met een hogere rugleuning, de Organic Highback.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.