Beste poloshirt

Al jaren hebben diverse mensen de discussie wat nou het beste poloshirt merk is. Daarnaast volgt de discussie welk merk er het oudste is of als eerste op de markt lag. Is het Lacoste polo of Ralph Lauren Polo? Het oudste merk kunnen we je direct melden, dat is Lacoste. Vanaf begin 1933 is Rene Lacoste begonnen met het bedrijf. Ralph Lauren polo is een paar jaar later begonnen, namelijk in 1939.

Bekende merken polo’s
Er zijn verschillende merken poloshirts op de kledingmarkt bekend maar er zijn er toch een aantal die tot de top behoren. We hebben even een top 5 voor je gemaakt van “oude” merken. Dit zijn merkpolo’s die al jaren kleding verkopen.

  1. Lacoste polo
  2. Ralph Lauren
  3. Tommy Hilfiger
  4. Hugo Boss
  5. McGregor

Upcoming polomerken
De laatste jaren is de polo enorm populair en zijn er ook steeds meer nieuwe spelers op de markt. In onderstaand overzicht geven je we je een paar voorbeelden van “upcoming” polomerken.

  1. Superdry
  2. Gaastra
  3. Gant
  4. Under Armour
  5. Pier One

Wil je nou ook een trendy polo kopen dan zijn er diverse websites en webwinkels waar je leuke modellen kunt vinden. De poloshirtstore.nl is zo’n website en zij houden ook nog de diverse poloshirt sales voor je in de gaten. Zo betaal je nooit teveel voor een merk polo!

 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.