Boek laten drukken door een échte boekspecialist

Boek laten drukken van professionele kwaliteit

Wilt u uw boek laten drukken? Zorgt u er dan voor dat een goede, betrouwbare partij vindt om uw boek te laten drukken. Bij zo’n partij kunt u zonder zorgen uw boekproductie onderbrengen. Zij regelen vaak alles van aanvang project en opmaak van uw boek tot aan de levering van de gedrukte boeken. Een boek moet scherp gedrukt of geprint worden en vervolgens stevig en duurzaam worden gebonden en afgewerkt. Een boek wordt vaak open en dicht gedaan en moet tegen een stootje kunnen. Valt er bijvoorbeeld wat eten of drinken over uw boek? Dan is het erg prettig als dit met een doekje gewoon afgedaan kan worden. Bij een kwalitatief hoogwaardig boek zal dit uiteraard geen probleem zijn door de lamineerlaag die om de boekcover is aangebracht. Naast een scherpe prijs, is professionele kwaliteit van uw boeken dus erg belangrijk bij uw zoektocht naar een betrouwbare producent/leverancier van uw boeken. Zo weet u zeker dat uw boek netjes en heel blijft wanneer deze is gedrukt en maakt u indruk met uw boeken!

Wat is belangrijk bij het aanvragen van een prijsopgave wanneer u uw boek wilt laten drukken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare producent van uw boeken? Dan zult u online vast de nodige research doen om zo een goede keuze te kunnen maken. Er zijn erg veel drukkerijen die boeken drukken, maar er zijn slechts enkele échte boekspecialisten. Het drukken van boeken is echter een vak apart. Een ambacht volgens velen! Niet iedere drukkerij kan dus dezelfde hoge kwaliteit boeken produceren. Daarnaast is bij veel bedrijven de hoeveelheid opties voor bijvoorbeeld de cover en afwerking vaak erg beperkt. Hiervoor moet u dus sowieso bij een boekspecialist zijn.

Vaak bieden de wat kleinere drukkerijen de mogelijkheid om digitaal geprinte boekjes bij hen te laten drukken. Vaak zijn deze van twijfelachtige kwaliteit en moeten deze bedrijven bij hogere oplages ook uitwijken naar een échte boekspecialist om deze boeken te laten drukken/produceren. Bel eens een drukkerij op, ga eens langs om uw ideeën te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Wilt u uw boek laten drukken en bent u benieuwd naar de prijs? Vaak kunnen drukkerijen voor u een gedetailleerde prijs berekenen wanneer u een offerte aanvraagt.

Het beste kunt u hierop letten wanneer u uw boek wil laten drukken:

  • Heeft de boekendrukkerij veel aantoonbare ervaring?
  • Kan ik langskomen op kantoor om mijn idee te bespreken met een specialist?
  • Krijg ik mijn vaste accountmanager toegewezen tijdens mijn productie?
  • Is de drukkerij scherp geprijsd bij het drukken van boeken?
  • Is de kwaliteit van de gedrukte boeken van een hoog niveau?
  • Kan ik bij (technische) vragen of onduidelijkheden snel worden geholpen?
  • Is er een vormgever die mij eventueel kan helpen bij de opmaak van mijn boek?
  • Biedt de drukkerij voldoende opties en mogelijkheden voor de productie van mijn boeken?

Wilt u uw boek laten drukken, maar weet u niet goed voor welke aanbieder u moet kiezen?

Laat u dan eens vrijblijvend voorlichten door een échte boekspecialist. Waarschijnlijk staan ze u graag te woord en denken met u mee over uw boekproject. Zo kunt u een verstandige keuze maken en eindelijk uw boek laten drukken!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.