Coolpack; de producent van koelelementen

In verschillende situaties is het mogelijk dat u nood heeft aan bepaalde koelelementen of bijvoorbeeld gelpacks. De producten die door Coolpack worden aangeboden kunnen niet alleen op medisch vlak een meerwaarde met zich meebrengen, daarnaast kunnen ze uiteraard ook voedingswaren lekker koel houden. Coolpack is een bedrijf welke reeds meer dan 50 jaar ervaring heeft in het aanbieden van koeloplossingen aan haar klanten. Wordt u dus met andere woorden op een zeker ogenblik geconfronteerd met een koelprobleem? In dat geval kunt u er altijd voor kiezen om een beroep te doen op de expertise en oplossingen die door Coolpack worden aangeboden.

Dè expert in koelelementen

Wanneer u een blik gaat werpen op het assortiment van Coolpack zult u meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende artikelen in terug te vinden zijn. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat u bij Coolpack aan het juiste adres bent voor koelelementen. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om gelpacks te bestellen en wat ook te denken van koelplaten en spongepacks? Bent u eerder op zoek naar foampacks? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat Coolpack alles in huis heeft om aan uw wensen tegemoet te komen.

Gekoelde zendingen versturen met Coolpack producten

Coolpack biedt haar klanten tevens EPS, tempex of piepschuim witte koeldozen aan. Ook deze koeldozen zijn in de praktijk natuurlijk erg veelzijdig inzetbaar. Zo kunt u op deze manier niet alleen vis en vlees, maar ook kaas en AGF producten in optimale omstandigheden verzenden. Daarnaast spreekt het voor zich dat de EPS dozen van Coolpack ook nog eens tijdens de verzending een optimale bescherming garanderen van de producten die ze bevatten. Het kopen van de EPS dozen van Coolpack brengt dan ook steeds verschillende voordelen met zich mee, namelijk:

  • Ze beschikken over een uitstekende isolatiewaarde;
  • Ze zijn perfect herbruikbaar;
  • Ze beschermen de producten op de meest optimale wijze;
  • Ze kunnen gecombineerd worden met de koelelementen en gelpacks van Coolpack;

Koeldozen verkrijgbaar in tal van verschillende maten

De koeldozen die door Coolpack op de markt zijn gebracht kunnen worden aangekocht in tal van verschillende maten. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor het verzenden van de meest uiteenlopende artikelen of producten. Wanneer u voor het eerst een bestelling gaat plaatsen bij Coolpack spreekt het voor zich dat u nog geen idee heeft van welke doos nu precies het beste zal aansluiten bij uw verwachtingen. Dat hoeft geen probleem te zijn. Coolpack maakt het immers mogelijk om een sample te bestellen van haar koeldozen.

Koeloplossingen voor verschillende toepassingen

De producten die door Coolpack zijn gelanceerd zijn in de praktijk erg veelzijdig inzetbaar. Concreet betekent dit dat ze onder meer een oplossing kunnen betekenen voor:

  • De pharmacie;
  • Campinglife;
  • De visindustrie;
  • Webshops;

Voor de pharmacie maken de producten van Coolpack het bijvoorbeeld mogelijk om temperatuurgevoelige medicijnen te transporteren. Op de camping kan het dan weer interessant zijn om de producten van deze producent te gebruiken om levensmiddelen mee koud te houden. Het mag dan ook duidelijk zijn, omwille van welke reden u ook nood mag hebben aan koelelementen, het loont zeker de moeite om even het aanbod van Coolpack onder de loep te nemen!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog