De damesmodetrends voor komende winter

Hoewel je er op dit moment nog niet aan wil denken, over een paar maanden begint de winter alweer. Waar het nu nog lekker warm is, zitten we dan weer in de kou. Hoewel, in Nederland dat nooit zeker is. Hoe dan ook, ook in het najaar en in de winter wil je er goed uitzien. Daarom een aantal damesmodetrends die je deze winter waarschijnlijk veel ziet.

Jurken

Een jurkje kan altijd, maar sommige mensen zullen in de winter wellicht liever kiezen voor een warme broek. Komende winter zien we in de damesmode echter veel jurken en rokken. Niet getreurd, vooral de langere jurken en rokken zijn helemaal in, zo houd je je benen toch nog een beetje warm.

Voor wie liever voor een korte jurk of rok gaat, niet getreurd want ook deze zal je wel kunnen vinden in de winkels. De trend gaat echter voor lengte, dus wil je daar op inspelen dan zal je toch voor lang moeten gaan.

Wijde broeken

De zomertrend van een wijde broek zet ook in de winter door. Voor de dames is er komende winter waarschijnlijk een ruim aanbod aan wijde broeken, vaak in combinatie met een wat hogere taille. Wil je dus echt niet over straat in een jurk of rok deze winter, kies dan voor een wijde broek of een broek met hoge taille, dan zit je altijd goed!

Kou vermijden in een warme trui

Alle koukleumen onder ons zullen blij zijn met deze trend. Warme, dikke truien worden weer helemaal hip deze winter. Geen stress dus, want in jouw gebreide trui ben je helemaal in. Je hoeft je dus niet meer in huis te verschuilen in je warme truien. Laat de kou maar komen!

Blokjes en ruitjes

Bovenstaande kledingstukken zal je aankomende winter veel tegenkomen in de damesmode. Hoe die kledingstukken eruitzien? Waarschijnlijk vaak met blokjes of de alom bekende ruit. Hoewel je met beide stoffen altijd goed zit, is dit het komende najaar en de komende winter waarschijnlijk weer extra populair.

Waar kan ik terecht?

Ben je op zoek naar een kledingwinkel waar je alle trends op het gebied van damesmode zeker kan vinden? Neem dan eens een kijkje bij Poort 5 in Elburg. Deze winkel heeft een uitgebreid aanbod aan diverse merken, zowel voor de dames als voor de heren. De dames kunnen hier terecht voor de laatste trends en je kan hier slagen voor je gehele wintergarderobe, van schoenen tot truien tot jassen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog