Drukwerk inzetten

 

Drukwerk is aanwezig op elk bedrijf en evenement. Je kunt het gebruiken om je doelgroep te informeren, om ervoor te zorgen dat je opvalt, maar ook op kantoor en op andere werkplekken is vrijwel altijd drukwerk aanwezig. Het is dus belangrijk om een goedkope en snelle drukwerkleverancier als partner te hebben. Een specialistisch drukwerkbedrijf levert niet alleen, maar kan je ook van advies voorzien. Denk hierbij aan aanbevelingen omtrent druktechniek, oplages en materiaalkeuze.

Promotie en reclame

Drukwerk kan verschillende doelen hebben. Denk hierbij aan het promoten van events, diensten of producten. Er zijn verschillende manieren om te informeren en daarbij op te vallen. Catalogussen en brochures zijn voorbeelden van drukwerk waarmee je diensten en producten presenteert. Andere vormen van drukwerk zoals posters, folders en flyers worden vaak gebruikt bij de promotie van evenementen. Andere soorten drukwerk die niet van papier zijn, zoals vlaggen, borden en spandoeken, worden ook vaak als promotiemiddel gebruikt.

Zakelijk drukwerk

Als je op kantoor werkt, zie je overal om je heen drukwerk. Er liggen op je bureau waarschijnlijk al meerdere soorten zakelijk drukwerk. Vaak zijn het pennen, mappen, brieven, enveloppen, bureau-onderleggers, schrijfblokken of boekenleggers met daarop een bedrijfsnaam- en logo. Deze worden niet alleen op de eigen werkvloer gebruikt, maar ook vaak uitgewisseld met andere bedrijven. Het perfecte voorbeeld van drukwerk dat uitgewisseld wordt, is natuurlijk het visitekaartje. Wanneer je als ondernemer originele visitekaartjes laat drukken, kun je een goede indruk achter laten bij zakenrelaties. Ook op beurzen wordt veel gebruik gemaakt van drukwerk. Je richt je stand in met opvallende presentatiewanden en mooie rollup banners. Het is verstandig om al je zakelijk drukwerk in de huisstijl van je bedrijf te laten drukken, want zo maak je een professionele, verzorgde indruk.

Ga in zee met een betrouwbare partner

Het is verstandig om één vaste partner te kiezen voor al je zakelijke drukwerk. Deze kan dan niet alleen leveren, maar ook helpen en adviseren tijdens het denkproces. Een leverancier die meer doet dan alleen drukken, is Q-promotions. Dit bedrijf doorloopt samen met de klant het hele traject, van concept tot aflevering. Ze hebben namelijk zelf bestelbusjes en auto’s waardoor ze niet afhankelijk zijn van postbedrijven. Hierdoor kunnen ze je ook met spoedaanvragen uit de brand helpen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog