Een dak is een onmisbaar onderdeel van uw pand!

Uw dak is een onmisbaar onderdeel aan uw woning. Samen met de buitengevels beschermt een dak uw woning in alle weersomstandigheden. Door zijn levensduur krijgt uw dak veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat uw dak in topconditie blijft. Uw dak onderhouden kunt u het beste overlaten aan een dakdekker. Een dakdekker is een getrainde professional die dagelijks onderhoud en reparatie werkzaamheden uitvoert op daken. Hij zorgt ervoor dat uw dak in topvorm blijft zodat het nog vele jaren kan meegaan.

De voordelen van een EPDM laag op uw dak

EPDM is een synthetisch rubber. Het is UV-bestendig en heeft een zeer flexibele rekbaarheid. Tevens is het ook onderhoudsarm en heeft u er vele jaren plezier aan. Het grote voordeel van EPDM is dat het aangebracht kan worden zonder dat er onderlinge naden aanwezig zijn. EPDM wordt vaak gelijmd op een bestaande dakbedekking. Mocht u EPDM willen aanbrengen op uw dak. Ga dan op zoek naar een EPDM specialist. Gezien EPDM gemaakt is van synthetisch rubber maakt het een geschikte ondergrond voor een groendak.

Waarom groene daken beter zijn dan traditionele zwarte daken

Een groen uitzicht is goed voor onze gezondheid. Groene daken hebben dankzij hun massa een geluiddempende werking. De harde oppervlakken die elke stad kenmerken werken voornamelijk geluidsreflecterend in plaats van geluidsabsorberend. Traditionele daken verouderen snel dankzij blootstelling aan licht, UV-straling en weersomstandigheden. Een begroeid dak is koeler dan een zwart dak, ook houdt het licht en UV-straling tegen. De levensduur van uw dak wordt hierdoor dan ook verdubbeld. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een groendak een geluidsreductie van wel 5 decibel kan leveren. Tevens heeft een groendak niet alleen voordelen voor de gebruiker, maar ook voor zijn directe omgeving. Het kan de leefklimaat in stedelijke of kantoorgebieden prettiger maken door het uitzicht dat door de begroeiing op een dak wordt gerealiseerd.

Op zoek naar een deskundige om uw groen dak aan te leggen?

Groene daken bieden heel veel voordelen. Bent u voorstander van groene daken in Breda en overweegt u een groendak? Neem dan contact op met een dakdekker Breda. Zij kunnen uw dak opmeten en op maat een EPDM laag leggen. Vervolgens kunnen zij de stappen ondernemen om een groendak voor u te leggen. Een groendak leggen is niet van de een op de andere dag gerealiseerd. Dit vergt specialistische kennis en voorbereiding. Een dakdekkersbedrijf weet alles van dakconstructies, vergunningen, groenvoorzieningen en comfortabel inrichting.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog