Een kleine hoekbank op maat maken

Op zoek naar een nieuwe kleine hoekbank voor in jouw woning? Denk dan eens aan het laten maken van een nieuwe kleine hoekbank. Je kunt een hoekbank laten maken in precies de maten die bij jouw woning passen. In de collectie zitten veel verschillende soorten banken, gemaakt van verschillende materiaal met verschillende afmetingen. Is de bank niet het juiste model of de afmetingen waar naar jaar op zoek bent? Dat is geen punt, want bij het laten maken van meubels, kan een meubel helemaal naar jouw wensen worden gemaakt.

Een kleine hoekbank is ideaal voor een kleine ruimte
Heb je een kleine woonruimte maar wil je toch wel een lekkere bank hebben? Kies dan voor een kleine hoekbank. In een grote ruimte heb je genoeg keuze voor een bank, dan hoef je niet op te letten waar de bank plaatst. Je kunt dan ook kezen om de bank niet in een hoek te plaatsen maar er ruimte omheen te laten. Maar bij een kleine woonruimte is dat niet altijd mogelijk. Vaak moet je dan ook nog rekening er meet houden dat de kamer plek moet bieden aan andere meubels zoals een eetkamertafel, lampen, dressoir voor een tv of ander kasten. Behalve een kleine hoekbank die je makkelijk in een hoek kwijt kan is een  bank op pootjes ook een goed idee om ruimte te creëren, Want een bank op pootjes geeft  in een kleine kamer een ruimtelijker effect. Maar het zelf laten maken van een hoekbank is helemaal ideaal. Niet alleen weet je dan zeker dat het past in jouw woning, ook heb je een unieke bank die helemaal past bij jouw woonstijl. Zelf een bank laten maken
Wil je een kleine hoekbank laten maken? Dan kun je zelf online al een bank samenstellen. Je kunt kiezen uit wat voor soort onderstel je wilt voor een bank. Ga je voor een houten of metalen onderstel of wil je liever kunststof poten?  Daarbij kun je voor het onderstel kiezen uit verschillende kleur, moet het dezelfde kleur zijn als de stof of kies je voor een andere kleur? Daarna kies je welk materiaal de kleine hoekbank gemaakt van moet worden. Ook de afmetingen van de kleine hoekbank kun je aanpassen naar je eigen wensen. De banken worden daarna door uitstekende  in elkaar gezet, precies zoals jij hem hebt besteld. Doordat het maatwerk is kan het eindproduct nog weleens iets verschillen van producten waar je eerder foto’s van hebt gezien. Maar je hoeft niet bang te zijn dat het niet past, alles wordt zeer zorgvuldig opgemeten en nagemeten. Nadat je op de website jouw kleine hoekbank hebt ontworpen en het bankstel hebt betaald gaat de meubelmaker aan de slag. Binnen een aantal weken is vervolgens de bank klaar voor verzending of bezorging. Zo heb je binnen een paar week een op maat gemaakte kleine hoekbank in huis.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog