Een veilige omgeving door buitenhekwerk

Je veilig voelen in je eigen huis, dat is één van de dingen die van een huis een thuis maakt. Een veilig gevoel is daarom ontzettend belangrijk in huis, maar ook om je huis heen. Beschik je over een voor- en/of achtertuin? Dan wil je ook daar natuurlijk een veilig gevoel hebben. Door te investeren in een buitenhekwerk, krijg jij niet alleen dat veilige gevoel, maar heb je ook daadwerkelijk een veilige omgeving.

Verder gaat een buitenhekwerk lang mee en is er weinig onderhoud nodig. Een goede investering dus.

De mogelijkheden van buitenhekwerk

Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om buitenhekwerk. De meest veilige en meest gebruikte opties hebben wij voor je op een rijtje gezet, het kiezen van een hekwerk is nog niet zo eenvoudig. Daarom is het fijn als je wat meer weet over de opties voor je zelf een hekwerk aanschaft.

Hekwerk met poort

Als je een voortuin met een parkeerplek voor je auto hebt, dan wil je uiteraard dat deze ook veilig staat. Het enige probleem: hoe kom je weer weg uit je tuin als er een hek omheen staat? Heel simpel, door een poort.

Je kunt dan kiezen voor een schuif- of een draaipoort. Zoals de namen al zeggen: bij een schuifpoort schuift de deur naar de zijkant en bij een draaipoort draait deze. Heb je weinig ruimte? Dan is de schuifpoort een goede actie. Deze poorten zijn beide elektrisch verkrijgbaar, zodat je niet zelf je poort open hoeft te doen. 

Spijlenhekwerk

Een simpel maar effectief hekwerk is het spijlenhekwerk. Door de verticale spijlen kunnen inbrekers niet makkelijk over het hek klimmen. De spijlen zitten dicht genoeg op elkaar, zodat een klein kind niet door de spijlen heen kan kruipen.

Sierhekwerk

Wanneer je naast praktisch ook gaat voor een mooi hekwerk, is het een goed idee om sierhekwerk te overwegen. Bij een sierhekwerk zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Naast dat het veilig is, ziet het er dus ook nog mooi uit. Je kunt vaak zelf de kleur kiezen en de siervorm die je in het hek wil verwerken.

Hekwerk op maat

Het kan zijn dat het oppervlak waar jij een hekwerk omheen wil zetten een lastige vorm heeft, heel groot of juist heel klein is. Voor Messcher is dat geen probleem. Zij leveren hekwerk op maat, zodat jouw buitenhekwerk voldoet aan jouw eisen en perfect past om jouw tuin.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog