Birkenstock is een merk dat stijlvolle, comfortabele slippers, pantoffels en sandalen aanbiedt, die van goede kwaliteit zijn. De Florida slippers zijn het voorbeeld van populaire slippers die kwaliteit bieden en als perfecte aanvulling kunnen dienen op een zomerse outfit.

Vooral dankzij de drie dunne, banden die over de wreef zijn aangebracht vallen deze slippers op. Ook zorgt het typische, anatomische voetbed in de slippers ervoor dat wandelen zoveel comfortabeler is. Tenslotte kan je de aanwezige bandjes eenvoudig afstellen op de situatie. Florida slippers passen dus op zowat elke voet!

Wandelcomfort met Birkenstock Florida slippers

Net zoals alle andere sandalen, slippers en pantoffels van Birkenstock beschikken de Florida’s over een anatomisch voetbed waardoor wandelen aangenamer wordt. Dit bed bestaat daarbij uit drie verschillende lagen. De onderste levert een stevige basis doordat deze uit sterk EVA materiaal is gemaakt, dat daarbij ook erg duurzaam en schokdempend is. De middelste kurklaag is dan weer gevormd met een goede teengrip en diep hielbed. Tenslotte geeft de toplaag uit suède een zacht gevoel aan de voet en natuurlijk een stijlvolle uitstraling.

De Birkenstock Florida in verschillende kleuren

De Birkenstock Florida slippers zijn tenslotte ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, blauw en zelfs met lak. Birkenstock pakt al jarenlang uit met de Florida modellen, die vooral dankzij hun universele karakter erg populair zijn. De combinatie van speelsheid en soberheid maken deze slippers tot een van de meest gewilde van het moment.

Naast de Florida slippers, die vooral in basic kleuren verkrijgbaar zijn en dus een stijlvol maar eenvoudige uitstraling geven aan je outfit, biedt het merk natuurlijk ook nog andere modellen en soorten schoeisel. Als je echter op zoek bent naar een stijlvolle, zomerse pantoffel die je zowel binnen als buitenshuis kan dragen, dan is de Florida de beste oplossing.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog