Als we nou eens zouden gaan tellen hoeveel feesten, feestjes en gezellige bezoekjes we jaarlijks zouden hebben? En dan eens na gaan denken op hoeveel van die bezoekjes en feestjes we een glas wijn drinken? Dat zijn er heel erg veel. Logisch, want een wijntje op een feest of visite hoort er nu eenmaal bij. Het gebruik van plastic wijnglazen bij de drukkere bezoeken en feesten zijn een hele fijne uitkomst. Vaak hebben mensen een stuk of zes, misschien acht, wijnglazen in huis. Dan is het naar als je iedere keer tussendoor staat af te wassen. Bij plastic wijnglazen is dit niet nodig.

Een barbecue en plastic wijnglazen

En het heeft natuurlijk nog veel meer voordelen. Als je bijvoorbeeld een barbecue hebt, buiten, is het heel onhandig om je dure kristallen wijnglazen mee naar buiten te nemen. Het raakt allemaal door elkaar en niemand weet meer welk glas van wie is. Met een barbecue wordt vaak gekozen voor plastic servies, en niet zonder reden. Zo ook plastic wijnglazen. Na de barbecue mik je ze bij het plastic afval en je bent klaar. Heb je dus weer die nare afwas niet. Want na zo’n feest heb je vaak al genoeg opruimwerkzaamheden en wil je je helemaal niet bezig houden met extra werk wat niet nodig is als je plastic wijnglazen gebruikt.

Mooi geserveerd

In de plastic wijnglazen serveer je gewoon een prachtig glas wijn. Ze lijken namelijk van glas, maar zijn van doorzichtig, stevig plastic. De plastic wijnglazen houden prettig vast en drinken prettig. Het is niet als wijn serveren in die witte plastic bekertjes, nee, de plastic wijnglazen zijn gewoon netjes en mooi om wijn in te serveren. Dus heb je binnenkort een feest wat je moet organiseren, of misschien zoals bovengenoemd een barbecue? Maak het jezelf makkelijk met plastic wijnglazen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.