Geld lenen komt voor in alle lagen van de bevolking. Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk extra geld nodig hebben om diverse redenen. Maar hoe zit dat nou met geld lenen? Welke leningen zijn er eigenlijk en tegen welke voorwaarden kan iemand geld lenen.

Informatie over geld lenen

Wilt u weten welke geld lening voor u het meest geschikt is? Wilt u elke maand een vaste aflossing betalen of houdt u van meer flexibiliteit en wilt u zelf bepalen hoeveel u kunt aflossen op uw lening? Let er wel op dat u wel over de nodige discipline moet beschikken als u kiest voor een flexibele geld lening.
Op slim-lenen.nl kunt u alle informatie vinden over geld lenen, sparen en beleggen. Een interessant blog over alles wat met geld te maken heeft.

Sparen of beleggen

Heeft u extra geld over en weet u niet wat u het beste kunt doen met uw extra geld? Moet u gaan sparen of beleggen? De rente op een spaarrekening is historisch laag en het duurt niet lang meer voordat u moet gaan betalen om geld te stallen op uw spaarrekening. Dit zal voor veel mensen de druppel zijn om toch de overstap naar beleggen te maken of om al het extra geld op te nemen van de spaarrekening.
Twijfelt u wat u met uw geld wilt gaan doen? Lees dan het blog op slim-lenen.nl over “Sparen of Beleggen”.

Studenten lening afsluiten

Ook voor studenten kan het interessant zijn om tips te krijgen waar ze het beste naar toe kunnen gaan als ze extra geld nodig hebben. Welke student zit er nou niet in geld nood? Studenten hebben vaak een bijbaantje om rond te komen en tegenwoordig mag een student onbeperkt bijverdienen van DUO, Dienst Uitvoering Onderwijs.
Meer tips over geld lenen als student? Kijk op het blog over geld, slim-lenen.nl

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog