Nadat we weer een melding kregen om onze ‘niet helemaal legale versie’ van office 2016 te activeren waren we het zat, en zijn we opzoek gegaan naar een goedkoop alternatief. Omdat dit nogal een zoektocht is geweest, zullen we jullie de moeite besparen!

Voor studenten heeft Microsoft een geweldige optie via Surfspot. Hier kan je voor een paar tientjes Office 2016 kopen! Helaas zijn we niet allemaal studenten, en de goedkoopste versie van office kost op de Microsoft store €150 tijdens het schrijven. Een belachelijk bedrag natuurlijk! Gelukkig zijn er andere opties om aan legale software te komen.

Na heel veel bellen, mailen, zoeken en vergelijkingssite ‘s bekijken zijn we uiteindelijk via Google shopping op OnlineKeys.nl uit gekomen. Misschien niet een hele bekende naam, maar een beetje googlen leverde enkel positieve reviews op, dus we durfde het risico wel te nemen. Om onszelf toch een beetje in te dekken, kozen we ervoor om met PayPal te betalen. Hierdoor betaalde we wel wat transactiekosten (ik geloof dat we 2 euro kwijt waren), maar we waren in ieder geval gegarandeerd van levering van ons product!

En wat schets onze verbazing? Het werkte perfect! Office 2016 professional kosten op OnlineKeys slecht €41 op moment van publicatie – dat is bijna 10x goedkoper dan deze versie op de Microsoft store zou kosten! Helaas, we kregen enkel een mailtje met de code, maar de software downloaden we gewoon vanaf de website van Microsoft zelf, activatie ging ook gewoon online (we hoefde niks extra’s te downloaden, installeren of mensen te bellen).

Wat ons betreft een enorme aanrader! Je hebt geen leuke doos om in de kast te zetten, maar wel een perfect legaal product, met updates en ondersteuning vanuit Microsoft zelf.

 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.