Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van een scooter. Een scooter is niet alleen ontzettend handig en brengt je binnen mum van tijd van A naar B, het rijden op een scooter is ook nog eens zeer goedkoop vergeleken met de auto en bovendien is het ook nog eens ontzettend leuk! Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen voordat je de weg op gaat dat je alle voorzorgsmaatregelen in acht neemt en dat je zo goed mogelijk beschermd bent, zodat je veilig op je bestemming aankomt. Een van de belangrijkste onderdelen op dit gebied vind je bij scooteronderdelenshop.com en is de helm. Helmen zijn er in duizenden verschillende soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar een jethelm, waar je een extra kinstuk op kan klikken voor nog meer bescherming dan is deze grijze Multi jethelm van het Spaanse merk Lem een absolute aanrader!

Zeer comfortabele helm die van alle gemakken voorzien is

Wanneer je jouw scooter dagelijks gebruikt voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer dan is het belangrijk dat je helm niet alleen bescherming biedt, maar ook zo comfortabel mogelijk is. Deze Lem Multi helm heeft een zeer prettige pasvorm en is zeer gemakkelijk op en af te doen. Deze helm kan volledig worden afgesloten om nog meer bescherming bij het vallen te bieden en om ervoor te zorgen dat het niet bij je helm naar binnen regent. Om te zorgen dat het niet te warm wordt in de helm en je altijd gegarandeerd bent van de toevoer van frisse lucht, zijn er diverse ventilatiekanalen in de helm verwerkt. De binnenvoering van de helm voelt zeer zacht aan en heeft een prettige dikte, waardoor deze niet alleen bijdraagt aan het comfort, maar ook zorgt voor extra demping bij een ongeval. Bekijk ook eens.

Moderne en snelle helm om te zien

Het comfort en de bescherming die deze helm in petto heeft, maakt deze Multi van Lem al een topper op zichzelf en dan hebben we het nog niet eens over de uitstraling en de uiterlijkheden van deze helm gehad. Deze helm is een moderne snelle helm. De grijze kleur zorgt ervoor dat deze relatief gender neutraal is en zowel geschikt is voor heren als ook voor dames. Ook past deze bij verschillende kleuren scooters. De helm is voorzien van meerdere stroomlijnen op de buitenkant die ervoor zorgen dat de helm aerodynamisch is en daarnaast de helm ook een extra snelle look geven. Met deze helm kun je zelf ook variëren met de looks door het kinstuk er op en af te zetten.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog