Guardian Security Systems, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in camerabeveiliging en toegangscontrole. Met de nodige ervaring in systeeminstallatie en objectbeveiliging kunnen wij,u in overleg ,het voor u perfecte systeem leveren met A-kwaliteit producten inclusief 2 jaar garantie.

Daarbij hebben wij ook een webshop voor de particulieren markt die op zoek zijn naar betaalbare beveiligingscamera’s, Spioncamera’s,Smartrack domes,PTZ Domes, HD en Full HD IP camerasystemen.
De HP IP camera’s geven scherpe en duidelijke beelden met een van 1280 x 960 ( 1,3 megapixel) tot en met 2560 x 1920 (5 megapixel). Waarbij het mogelijk is deze systemen i.c.m. toegangscontrole te integreren.

De opnamesystemen zijn gemakkelijk te bedienen en door de grote variatie voor alle toepassingen inzetbaar tot wel 64 camera’s per opnamesysteem. Ook is dit via Smartphone, Tablet of PC te benaderen, dus wereldwijd op elk gewenst moment te bekijken. Deze App’s worden kosteloos voor u geïnstalleerd.

Enige tijd na oplevering wordt u benaderd voor een gratis controleservice, zodat wij eventueel het systeem kunnen aanpassen. Voor vragen over de bediening van het systeem kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het afsluiten van een servicecontract.

Onze systemen zijn overal toepasbaar. Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand, winkel, wasstraat of loods. Alles kan beveiligd en gemonitord worden.

Dus wilt u:

• Controle over in- en uitgaande goederen
• Controle over verschillende toegangsdeuren(telruimtes, kluisruimte e.d.)
• Objectbeveiliging
• Processen monitoren op afstand
• Terrein overzicht
• Kenteken registratie
• Voorkomen van criminaliteit

Neem dan contact met ons op, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn met een beveiligingssysteem op maat.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog