Heb jij de iPhone 5c inmiddels al in huis?

De iPhone 5c is een uitstekende keuze als je uitkijkt naar een nieuwere iPhone, maar die zwarte en witte kleur een beetje zat bent. Dit vriendelijke,frisse en stijlvolle mobiele toestel is beschikbaar in maar liefst vijf nieuwe kleuren, die Apple nog niet eerder heeft uitgebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knal gele, groene, blauwe of roze 5c? Met de nieuwe telg van Apple haal je een toestel binnen met een karakteristieke en eigenzinnige knal kleur! De specificaties van de iPhone 5c zijn in vergelijking met de iPhone 5 nagenoeg identiek. Je bent dus weer verzekerd van een stukje kwaliteit. Als het gaat om de accu van de iPhone 5c is er wel een ingrijpende verandering verricht. De accu gaat namelijk veel langer mee.

De iPhone 5c is betaalbaar

Apple staat bekend om de luxe en stijlvolle mobiele apparaten die ze produceren. Uiteraard is de koper van de iPhone ook op de hoogte van het prijsstickertje dat aan deze hightech smartphone hangt. Door de komst van de de nieuwe iPhone, heeft Apple een tactische stap gezet, door een doelgroep te benaderen die nog niet in staat waren om een iPhone te kopen, vanwege de wat duurdere prijzen. Door de komst van de nieuwste iPhone is het voor de meeste mensen ineens mogelijk geworden om ook in het bezit te komen van een iPhone. Aangezien het toestel van goedkoper materiaal is gemaakt, kan de prijs worden gedrukt. Ondanks dat de Apple iPhone 5c gemaakt is van een ander materiaal, voelt de 5c altijd nog aan als absolute kwaliteit en klasse.

Eigenschappen van de iPhone 5c

De nieuwe iPhone is gefabriceerd met behulp van een ander materiaal dan dat wij van de iPhone gewend zijn. Tevens zijn er nieuwe kleuren te koop voor de iPhone 5c. Een opvallende koers die Apple is gaan varen. Qua specificaties doet de kleurrijke smartphone niks onder voor eerder verschenen iPhone toestellen. Denk wel even aan de nano simkaart, waarvan de iPhone 5c gebruik maakt. De accu van de iPhone 5c is gegarandeerd de meest opvallende upgrade. De levensduur is namelijk behoorlijk opgewaardeerd. Daarnaast draait de iPhone 5C logischerwijs op iOS7. Het schieten van foto’s en video’s is ook een stuk interessanter geworden door de nieuwe functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de camera.

Zoek je een niet al te dure smartphone in een frisse kleur en met prima kenmerken? Dan is de 5c een zeer geschikte oplossing!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog