Een drank dat bij veel mensen een favoriet is en dat dan ook op veel gelegenheden gedronken kan worden, is wijn. Wijn wordt daarom ook over de hele wereld gemaakt en gedronken door veel mensen. Een bekend wijnbedrijf en landhuis is Boschendal dat zich in Zuid-Afrika bevindt. Boschendal heeft een erg rijke geschiedenis want het heeft door de jaren heen veel eigenaren gehad en een erg mooie gebouwen waarin de wijn wordt bewaard. Boschendal staat bekend om veel verschillende dingen en dat maakt het bedrijf ook zo speciaal. De wijngaarden liggen op ongeveer een uur rijden van Kaapstad af en het ligt aan de rand van het stadje Franschhoek.

Wat is zo speciaal aan Boschendal Estate?

Boschendal is zeer populair bij wijnliefhebbers en een bezoek naar de wijnmakerij is ook zeker een ervaring om nooit te vergeten. Het wijnbedrijf heeft natuurlijke de heerlijke wijn, maar er zit meer achter het bedrijf. Het heeft door de jaren heen veel eigenaren gehad, dat in 1690 toegekend werd aan Nicolas de Lanoy. Door de mooie gebouwen en natuur is het net alsof je in een film bent als je er rondloopt. Het is mogelijk om een wijnproeverij te doen tussen de grote bomen dat de gebouwen een beetje beschut houdt. Boschendal is niet de enigste wijnproducent in Zuid-Afrika, maar het is zeker één die zeer speciaal is. Het eten bij de proeverij kan bijna niet verser worden bereid. Met een beetje geluk is het mooi weer en kan je het terrein verkennen door over de looppaden te lopen die tussen de huizen door lopen. Omdat er veel mensen wel langs Kaapstad komen als ze in Zuid-Afrika zijn, brengen ze ook wel een bezoekje aan Boschendal waar je je zeker een middag kan vermaken.

Verschillende wijnen in een box voor de wijnliefhebbers

Omdat wijn zo veel verschillende smaken heeft is het lastig te bepalen wat je de lekkerste vindt. Voor een feestje of etentje met vrienden kan je alle flessen apart bestellen, maar dat kan veel tijd kosten. Daarom heeft Wijnproeverijbox.nl een doos met wijnen erin samengesteld, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je bijvoorbeeld een droge witte wijn mist. Als je geïnteresseerd bent in wijn van landen buiten Europa is de Wereldreis box perfect voor jou, dat verschillende wijnen bevat die uit de hele wereld komen. Hier zit ook wijn in dat uit Zuid-Afrika en Chili komt. Hierdoor kom je makkelijker in aanraking met verschillende wijnen die misschien nog niet bekend zijn bij jou.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog