Hoe kies je een hosting provider voor je website?

Het hangt er helemaal van af van hoe jij je website wilt gaan gebruiken, welke hosting provider voor jou het meest geschikt is. Met reseller hosting WordPress haal je ook support in huis, omdat deze provider je prima kan helpen met het maken van je website. Het is je rots in de branding als je tegen (technische) problemen aanloopt. Dat is een groot voordeel ten opzichte van providers die weinig tot geen kennis en kunde in huis hebben. Dan moet je het allemaal zelf uitzoeken.

Waar moet je rekening mee houden?

Er zijn nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van je provider. Let goed op hoe de support is geregeld. Soms kun je alleen in contact komen op werkdagen en moet je dus soms erg lang wachten op een reactie. Tegenwoordig zijn er ook genoeg providers die 24/7 bereikbaar zijn en dat is voor veel mensen erg belangrijk. Soms geldt ook dat de voertaal Engels is en dat betekent dat het contact in het Engels is. Als dat niet je voorkeur heeft, moet je voor een Nederlandse provider kiezen. 

De kosten van een hostingpakket

De hosting voor je website hoeft tegenwoordig helemaal niet duur te zijn. Voor een kleine, simpele website met weinig dataverkeer betaal je slechts een paar euro per maand. Hoe meer plannen je met je website hebt, des te duurder het pakket wordt. Let ook op speciale extra’s in het pakket, zoals SSL certificaten voor de beveiliging van je site en of je hulp krijgt als je website gehackt wordt.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.