Hoe kies je de beste sim only deal uit?

Bij het vinden van een sim only abonnement heb je de keuze uit een groot aantal providers en abonnementen. Door dit overweldigende aanbod is het lastig om een keuze te maken die bij jouw situatie past. In dit artikel lees je hoe je de beste sim only deal kunt uitkiezen, waardoor je achteraf geen spijt krijgt!

Je wensen in kaart brengen

Om te beginnen zal je moeten kijken naar je wensen en behoeften. Bedenkt goed wat je nodig denkt de hebben, zodat je gericht kunt zoeken. Ben jij meer van het bellen? Kijk dan vooral naar abonnementen met een grote belbundel, of misschien wel onbeperkt bellen. Als je meer van het internetten bent, zal je naar een flinke databundel moeten kijken. Bij sommige providers kun je zelf een sim only samenstellen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Let op het bereik

Bij het uitkiezen van een sim only kan je letten op meer dan alleen je eigen wensen en behoeften. Het bereik verschilt per telecomprovider. Je wilt natuurlijk overal snel kunnen internetten en bellen wanneer dat nodig is. Kies daarom een provider die goed bereik heeft op plekken waar jij vaak bent. Je kunt dit meestal via een dekkingskaart op hun website controleren.

De voorwaarden van de sim only

Iedere provider hanteert andere voorwaarden voor haar sim only abonnementen. Zo kun je het abonnement bij de ene provider iedere maand wijzigen, terwijl dat bij anderen vast staat. Wanneer je dus meer wilt internetten kan je dat niet veranderen en zal je de duur van het abonnement moeten uitzitten. Afhankelijk van je keuze is dit één maand, één jaar of twee jaar.

Vergelijk de prijzen

Maar ook de prijs van de abonnementen is voor de meeste mensen een belangrijke factor. Sim only abonnementen zijn goedkoper dan reguliere telefoonabonnementen. Iedere provider hanteert zijn eigen tarieven, waardoor er soms grote verschillen optreden. Bij de ene provider is hetzelfde soort abonnement soms enkele euro’s goedkoper dan bij de andere. Het loont daarom om de abonnementen te vergelijken om zo de beste deal te kiezen. 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog