Houten relatiegeschenken: een bewust cadeau

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Wilt u graag een geschenk geven met aandacht voor het milieu? Dan is een houten relatiegeschenk een goede keuze. Laat uw naam, logo of persoonlijke tekst erin graveren en u heeft een uniek cadeau!

Voorbeelden van houten relatiegeschenken

Heeft u wat inspiratie nodig met betrekking tot houten relatiegeschenken? We helpen u graag op weg. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk, we noemen een aantal populaire dingen:

  • Speelgoed en spellen: van puzzels tot jojo’s en van mikado tot ingewikkelde denkspelletjes
  • Schrijfwaren: luxe pennensets, houten pennen, kleurpotloden
  • Vogelhuisjes en insectenhotels
  • Keukengerei: snijplanken, messenblokken, spatels
  • Overig: fotolijstjes, sleutelhangers, klokken, schatkisten

We hopen dat u hier wat inspiratie uit kunt halen!

Houten relatiegeschenken laten graveren of bedrukken

Heeft u eenmaal het geschikte cadeau gevonden dan is het tijd om over de opdruk na te denken. Houten artikelen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Wat zet u erop? Uw logo en bedrijfsnaam, het verenigingsembleem of een persoonlijke boodschap? De mogelijkheden zijn zeer divers.

In de meeste webshops vraagt u eerst een offerte aan. Bent u hiermee akkoord dan kunt u de bestelling definitief maken. Voor het bedrukken of graveren hebben ze een digitale versie van uw logo en de gewenste tekst nodig. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk. Pas als u hiermee akkoord gaat wordt het productieproces gestart. Wel zo fijn, want niemand zit te wachten op een oplage met foutieve bedrukking!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog