ICT vacatures Noord Holland Schrijven en Vinden

Ben jij afgestudeerd in ICT? Of ben je op zoek naar iemand die in het bedrijf de ICT-functie kan vervullen? ICT vacatures Noord Holland schrijf je met behulp van onderstaande tips. Door een goede vacature te schrijven, zullen eerder de juiste personen reageren. Want eerlijk is eerlijk, jij reageert zelf toch ook op de vacature die jouw het meest aanspreekt?

ICT vacatures Noord Holland en omgeving

Het schrijven van een vacature is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Natuurlijk zijn er een paar eisen die echt in de vacature moeten staan, maar hoe breng je het op de juiste manier over? Belangrijk is om eerst een doelgroepsanalyse te maken. Hierdoor weet je precies op welke mensen je moet richten. Ga je bijvoorbeeld voor ervaren of net afgestudeerde ICT’ers? Deze groepen dienen allebei op een andere manier aangesproken te worden. Ook is het belangrijk om genoeg informatie te geven, er is niks vervelender dan een vage vacature. Let wel op dat de vacature niet te uitgebreid wordt. Een overvloed aan informatie is ook niet goed. Ga in op de belangrijkste punten: achtergrondinformatie over het bedrijf, de cultuur of normen en waarden en de functie-eigenschappen.

Vaak wordt de functienaam helemaal leuk en hip omschreven, maar sluit deze wel aan op de functie zelf? Ga ook na welke eisen aan de potentiele werknemer gesteld worden. Omschrijf deze duidelijk in de vacature. Zo zorg je ervoor dat je de juiste mensen aantrek en nutteloze sollicitatiegesprekken tegen gaat.

ICT vacatures Noord Holland

Bij Q&A ICT Dienstverlening staan er regelmatig vacatures open. Grijp je kans en solliciteer direct op:

  • Systeembeheerder/technisch microsoft consultant
  • System management specialist
  • Functioneel applicatiebeheerder
  • VDI(server) beheerder
  • Technisch specialist
  • Red Hat Linux consultant
  • Trainee

Wil jij meer informatie over het schrijven van ICT vacatures, of wil je solliciteren op een van de vacatures? Neem contact op!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.