Tegenwoordig willen we overal in huis, en natuurlijk ook in de tuin, zijn voorzien van een internetverbinding. Of dit nu op de smartphone, tablet of laptop is. En ook de Smart TV vraagt om een stabiele internetverbinding. Maar op plaatsen waar we geen of een slecht WiFi bereik hebben, willen we niet elke keer afhankelijk zijn van het mobiele netwerk vanwege de data bundels. Gelukkig is hier een hele simpele oplossing voor! Internet via stopcontact met behulp van powerline adapters!
Internet via stopcontact met powerline adapters

Powerline adapter

Het grote voordeel van powerline adapters is dat je geen kabels hoeft te trekken, gewoon Plug & Play. Ze maken op een slimme manier gebruik van het bestaande stroomnetwerk in huis. De basis wordt gevormd door een starter set, zoals de LogiLink AV 500 Mbps WiFi Starter Kit. Deze set bestaat uit twee powerline adapters, ook wel homeplugs genoemd. Eén homeplug steek je in een stopcontact in de ruimte welke je wilt voorzien van een snelle internetverbinding, en de andere homeplug verbind je met de router of het modem. Zo simpel is het! Met een powerline adapter zorg je ervoor dat je een snelle en betrouwbare internetverbinding hebt, via het stopcontact, waar in huis jij maar wilt.

Een powerline adapter is dus dé ideale oplossing voor wie geen kabels wil trekken in huis.

Snel internet

Met al je mobiele apparaten profiteer je van snelheden tot maar liefst 300 Mbps. Bedraad zijn zelfs snelheden te behalen tot 500 Mbps, want je kunt gewoon een kabel aansluiten op de homeplug adapter. Natuurlijk moet je internetabonnement deze snelheden wel kunnen halen.

Makkelijk uit te breiden

Als je eenmaal een starter kit hebt, dan kun je deze uitbreiden met allerlei andere slimme homeplugs (maximaal 8). Powerline Adapters kun je snel, eenvoudig en voordelig hier bestellen!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog