De iPhone 5C is de nieuwste telefoon van ontwikkelaar Apple, tegelijk uitgebracht met de iPhone 5S. Ook de iPhone 5S is baanbrekend. De nieuwste technologieën zijn verwerkt in de nieuwste iPhones. De iPhone 5C is verkrijgbaar met abonnement op iphone5c.nl.

Men zegt wel eens dat kleur meer is dan een kleurtje. Het is een gevoel. Een emotie die weergeeft hoe je je voelt. Je maakt er ook duidelijk hoe jij over iets denkt. Dat is de iPhone 5C. Ben je een vrolijk persoon? Verander van kleur en kies voor een iPhone met een kleur die bij jou past. De kleur is niet alleen wat weergeeft hoe jij bent maar ook hoe anderen jouw zien. De iPhone 5C is een smartphone als geen ander. Een A6-chip, 4 inch Retina touchscreen, 8 megapixel camera en het nieuwe iOS7; de iPhone 5C is klaar voor de toekomst. Een nieuw en innovatief ontwerp dat echt lekker in de hand ligt.

Wat zijn de specificaties en features van de iPhone 5C?
De iPhone 5C is een iPhone zoals je die nog nooit hebt gezien, gevoeld of gebruikt. De iPhone 5c is gemaakt van plastic. Dit is niet gewoon plastic maar een speciaal soort kunststof. Het is juist de kunststof dat de telefoon uniek maakt. De kleuren komen beter tot het recht. De vijf bijzondere kleuren komen zo volledig tot hun recht in combinatie met de behuizing. Een stalen frame zorgt voor de stevigheid en zorgt ervoor dat de iPhone 5C lekker in de hand ligt.

De meest belangrijke specs van de telefoon is het 4 inch Retina display, 8 megapixel camera en de unieke en innovatieve plastic behuizing. Roze, blauw, geel, wit en groen zijn de vijf onderscheidende kleuren waarin de iPhone 5C te krijgen is. En je weet, kleur is niet alleen kleur, maar ook emotie en gevoel. De resolutie van de iPhone 5C is 1136 bij 640 pixels. IOS7 is origineel gebruikt voor de iPhone 5C. Er zijn apps te krijgen voor de iPhone 5C in de Appstore. De iPhone 5C is te krijgen in een 16 en 32 Gigabyte versie.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog