Dinsdag 9 september is door Apple dan eindelijk de nieuwe iPhone 6 getoond aan de hele wereld. Het gerucht over een nieuw Apple toestel ging al voor maanden rond maar niemand wist nog zeker hoe het toestel zou gaan heten. Zou het de iPhone 6 worden of krijgt het toestel een nieuwe naam? De iPhone 6 is de naam van het laatste model onder de iPhones. Tegelijkertijd is ook een tweede iPhone model op de markt gebracht, de iPhone 6 Plus. Voldoen de nieuwe Apple toestellen aan de verwachtingen?

Is de grootte gewijzigd?
Een 4 inch touchscreen was de max. van de laatste iPhone modellen. De iPhone 4S had slecht een “klein” 3,5 inch touchscreen. In vergelijking met vorige modellen is de iPhone 6 van een veel groter formaat. Het touchscreen van de iPhone 6 is maar liefst 4,7 inch. Het touchscreen van de iPhone 6 Plus is een ongekende 5,5 inch groot.

Is het toestel ook dunner?
Dunner is niet altijd beter maar als het op smartphones aankomt wel. De iPhone 6 is nog dunner dan de vorige modellen. Een dunnere accu is hiervoor door Apple gebruikt en ook is er gebruikt gemaakt van nieuwe technologie voor het touchscreen. Het nieuwste model is maar 6.9 mm dun. De dikte van het iPhone 6 Plus model is maar 7.1 mm. Beide smartphones zijn hierdoor een stuk dunner dan de voorganger. Meer specificaties zijn te lezen op www.iphone6prijs.net/specificaties.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog