Het is tijd om een Kerstpakket voor 2016 te kiezen

De kerstdagen komen er weer aan, dus voor veel bedrijven moeten er kerstpakketten worden besteld. Bij het bestellen van een kerstpakket komt meer kijken dan simpelweg het goedkoopste pakketje uitkiezen en deze uitdelen aan uw werknemers. Dit is een ideale kans om de relatie tussen werknemers onderling en met de werkgever(s) uit de breiden, om een stukje persoonlijk contact toe te voegen waar het doorgaans misschien vooral zakelijk contact is.

 

In feite is het een investering in een beter samenwerkingsverband, wanneer uw werknemers tevreden zijn en zien dat ze worden gewaardeerd, zullen zij door de toegenomen loyaliteit doorgaans een betere productiviteit leveren. Dit zou natuurlijk ook de andere kant op kunnen gelden, wanneer u een slecht pakket verzorgd kan dit tot ergernis leiden en uw werknemers een gevoel geven dat ze niet gewaardeerd worden. Dit is allemaal uiteraard subjectief en hangt af van vele variabelen, of het een moeilijke tijd is voor het bedrijf, of het om part time werk gaat, etc.

 

HSG levert een breed assortiment aan artikelen waardoor er voor ieder bedrijf wel wat te vinden is. Voor 2016 zijn de 3 meest populaire pakketten de volgende:

 

  • Kaaspakket
  • Powerpakket
  • Spelpakket

 

Als u een origineel en luxe kerstpakket wilt weggeven is het Kaaspakket ideaal. Door een gevarieerd aanbod aan kaas met een luxe houten kaasplank waar de kaas op geserveerd kan worden is dit ieder jaar weer een populaire keuze. Bij kaas hoort natuurlijk wijn en in dit klassieke pakket zit dan ook een heerlijke fles rode wijn die het pakket helemaal afmaakt.

 

Het Powerpakket is een modernere keuze waarin de focus ligt op snacks die opgegeten kunnen worden tijdens het kijken van een leuke film. In de Kerstdagen staat gezelligheid centraal en om met zijn allen een gezellige film te kijken en lekker te snacken is dan ook erg populair. Naast snacks zit er in dit pakket een powerbank, die kan worden voorzien van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam, of een andere quote of afbeelding naar keuze.

 

De derde meest populaire keuze is het Spelpakket. Naast de gebruikelijke snacks kunt u kiezen uit de volgende spellen: Ik hou van Holland, The voice of Holland of De jongens tegen de meisjes. Net als bij de vorige twee pakketten staat ook hier gezelligheid centraal.

 

Ook is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, maar voor de mogelijkheden hiervoor zult u contact op moeten nemen met een van de specialisten. Deze pakketten zijn geschikt voor zowel lage budgetten als hoge budgetten.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog