LED strips in een aluminium led profiel

Een ruimte heeft natuurlijk verlichting nodig, dit kan je doen doormiddel van lampen, maar wil je de ruimte er nou specialer uit laten zien dan kan je gebruik maken van LED strips. Er zijn verschillende soorten LED strips in allerlei soorten kleuren, zo maak je een ruimte kleurrijk en geeft het een speciaal effect. De kleuren van de LED strips komen allemaal vanuit de kleur wit, dit heeft een student in 1664 uitgevonden. Hij is er achter gekomen dat wit licht eigenlijk oneindig veel kleuren had, alle kleuren van de regenboog. Niet alleen omdat LED strips er specialer uitzien kiezen mensen voor dit soort verlichting, het is ook praktisch en je kunt het gebruiken voor verschillende doeleinden, zakelijk zie je het veel maar als particulier kun je ook gerust LED strips aanschaffen.

LED strips in een LED profiel

Een LED strip kun je niet zomaar in een ruimte plaatsen, hiervoor heb je een speciaal LED profiel nodig. Door het gebruik van zo’n profiel krijg je een mooie en degelijke afwerking en ziet alles er strak uit. Er zijn verschillende LED profielen die kunnen worden toegepast bij deze verlichting, zo heb je opbouw profielen, verzonken profielen en hoek profielen. De meeste profielen worden gemaakt van aluminium, dit brengt een aantal voordelen met zich mee, hieronder valt bijvoorbeeld dat het materiaal makkelijk de warmte van de LED strip af kan voeren, hierdoor is de levensduur van de LED strip langer en kun je er meer plezier mee beleven.

Aluminium LED Profiel

Het materiaal aluminium ziet er netjes en mooi uit, het is het geld zeker waard. Er zijn verschillende accessoires te verkrijgen voor de aluminum LED profielen om deze mooi af te werken, zo heb je eindkapjes die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en er zijn speciale bevestigingsclips om zo de profielen goed te kunnen bevestigen. Bekijk hier een voordelige led profielen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog