Na de welbekende koffie, is thee de meest gedronken drank in ons land. Iedereen houdt wel van een lekker kopje van het warme vocht. Er zijn zo ongelofelijk veel soorten waar je uit kunt kiezen. Van de meest bekende zwarte Engelse thee tot ‘nieuwe’ smaken als Marokkaanse munt en appeltaart.

Op evenementen, beurzen of andere feesten zoals bruiloften is een thee bar daarom een hele leuke toevoeging. Bezoekers hebben vaak dorst en willen iets lekker warms te drinken hebben. Dan is een thee bar het perfecte idee.

Zoveel soorten en creaties

De enthousiaste en ervaren sommeliers die achter de thee bar staan, weten als geen ander waar ze mee werken en over praten. Zij serveren de lekkerste creaties thee die u ooit heeft geproefd. In de thee bar kunt u kiezen uit een heleboel soorten en smaken, misschien wel smaakjes waar u nog nooit van heeft gehoord. Leuk om uit te proberen! De sommeliers vertellen u graag hoe alles smaakt, welke voor u lekker is en laten u graag kennis maken met alle soorten die zij serveren. In de thee bar serveren zij natuurlijk de meest bekende zwarte thee, maar ook groene thee, witte thee en rooibosthee is er te verkrijgen. De combinatie met allerlei lekkere smaken die zij voor u creëren zijn overheerlijk en verrassend. Voor ieder is er wel een geschikte smaak.

Ook ijsthee is een aanrader

In de thee bar maken de sommeliers ook overheerlijke, verschillende soorten ijsthee. Met ook weer allerlei verschillende soorten smaken. Lekkere frisse limoen met munt bijvoorbeeld. Of een zoete variant met zomervruchten. Ook dit kan weer met allerlei soorten thee gevarieerd worden. Op warme zomerdagen zijn deze verse ijsthee’s echt een aanrader!

Uiteraard worden in de thee bar de koppen thee mooi geserveerd, zodat het niet alleen heerlijk is, maar ook mooi is om naar te kijken! De thee bar zelf is ook prachtig en authentiek en maakt ieder evenement af!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.