Matrassen Hilversum – Ontdek de verschillende soorten

Gemiddeld brengen mensen 1/3 van hun leven door in bed. De kwaliteit van je nachtrust hangt van verschillende factoren af. Eén hiervan is het matras. Wanneer deze niet prettig ligt, zal je nooit lekker slapen. Matrassen Hilversum haal je bij Linnerie Annelies.

Matrassen Hilversum – Soorten matrassen

Er zijn verschillende soorten matrassen beschikbaar. Elk materiaal heeft weer andere eigenschappen en andere voor- en nadelen. Welk matras bij jou past, hangt af van jouw wensen. Lees in onderstaande alinea’s meer over de verschillende eigenschappen.

Natuurlatex matrassen

Deze matrassen bestaan voor een deel uit natuurlatex. Dit komt uit de Hevea Brasiliensis boom. Wel belangrijk is om te weten dat dit vaak gecombineerd wordt met synthetisch latex. Een matras mag al natuurlatex genoemd worden wanneer er slechts 40% natuurlatex in de matras is verwerkt (volgens de Europese norm.) De Zwitserse norm is strenger, deze matrassen moeten voor 85% uit natuurlijk latex bestaan.

Koud schuim matrassen

Een koud schuim matras is ideaal wanneer je het snel warm hebt in bed. De cellen van het materiaal zijn erg open. Dit betekent dat vocht snel afgevoerd wordt en de warmte goed te reguleren is. Het is duurzaam en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn geen duidelijke nadelen aan koud schuim matrassen te vinden. Deze matrassen worden tevens het meest verkocht in Duitsland.

Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen werken op basis van lichaamswarmte. Hierdoor wordt het materiaal zachter. Het matras ‘’vloeit’’ als het ware om je heen. Dit zorgt voor een nauwkeurige ondersteuning. Het traagschuim houdt wel sterker de warmte vast. Het materiaal heeft een paar minuten nodig om te vormen, om deze reden kan het in het begin wat steviger aanvoelen. In de winter, of als het koud is, duurt het iets langer voordat het materiaal vervormt.

Matrassen Hilversum kan je de matrassen komen uitproberen. Op deze manier weet je zeker dat je een fijn matras kiest.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.