Dit moet u doen bij verloren autosleutels

U bent uw autosleutels kwijt, lastig! Het is dan ook fijn als u weet hoe u ervoor zorgt dat u snel weer op pad bent. Wanneer je nog een sleutel over hebt die werkzaam is kunt u deze in praktisch alle gevallen door een erkende (auto)sleutelmaker laten kopiëren. Wanneer u echter al uw autosleutels kwijt bent zijn er meerdere stappen nodig om ervoor te zorgen dat u uw auto weer kunt starten en openen.

Een nieuwe autosleutel laten maken middels uw sleutelnummer

Wanneer u nog beschikt over het sleutelnummer van uw autosleutel is het in veel gevallen mogelijk om een nieuwe sleutel te laten maken. Wanneer u deze niet meer heeft kunt u bij veel automerken, tegen betaling, alsnog uw sleutelnummer achterhalen. Wanneer u dit nummer doorgeeft aan een sleutelspecialist kan hij of zij voor u een nieuwe sleutel maken.

In anderen gevallen

Mocht u toch uw sleutelnummer niet kunnen opvragen dan is het alleen mogelijk door uw autodealer de sleutel te laten maken. De chip voor de startblokkering dient dan nog echter wel geprogrammeerd te worden, en u dient uw auto nog naar de dealer te slepen.

Autosleutels laten maken

Een autosleutelspecialist kan u informeren over het laten maken van uw autosleutel en u in veel gevallen helpen. Op deze manier bent u weer snel op pad met uw auto.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.