Onmisbaar in de gezondheidszorg: het juiste meubilair

In Nederland boffen we ontzettend met de hoge kwaliteit van de gezondheidszorg. Uit de resultaten van een internationaal onderzoek naar de staat van de gezondheidszorg in Europa komt steevast naar voren dat Nederland het op dit vlak erg goed doet. In dit onderzoek wordt ieder jaar opnieuw gekeken naar het zorgsysteem in zijn geheel waarbij zaken als het zorgverzekeringsstelsel en de manier waarop artsen en verpleegkundigen werken worden meegenomen. Een punt waar niet vaak aan wordt gedacht, maar dat wel erg belangrijk is, is het meubilair dat in de zorg wordt gebruikt.

 

VAB Medical Solutions

Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van meubilair dat onder andere in de medische sector wordt gebruikt, is VAB Medical Solutions. Het bedrijf, gevestigd in Zwolle, verkoopt meubels in verschillende categorieën, waaronder behandelstoelen en rooming-in meubilair. De producten die VAB ontwikkelt, zijn bedoeld om niet alleen functioneel te zijn maar ook veel comfort te bieden. Zo ontwikkelt het bedrijf bijvoorbeeld stoelen waarin patiënten zitten tijdens nierdialyse of chemotherapie. Uiteraard is het van belang dat de patiënt zich op dat moment goed kan ontspannen in een fijne stoel die goed is afgesteld.  

 

Een andere productgroep die je bij VAB Medical Solutions vindt, is rooming-in meubilair. Tegenwoordig is dit bij veel ziekenhuizen mogelijk. Opgenomen worden in het ziekenhuis kan een nare gebeurtenis zijn, en wanneer het dan mogelijk is om een familielid bij je te hebben, kan dat erg fijn zijn. Wanneer je als familielid in het ziekenhuis verblijft, wil je dat natuurlijk wel op een comfortabele manier doen. De (slaap) meubelen van VAB Medical Solutions maken rooming-in zo prettig mogelijk. Nachtenlang liggen woelen en draaien op een krakkemikkig veldbed is dus niet nodig. Gelukkig maar, want een goede nachtrust is van essentieel belang voor jong en oud.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog