De opkomst van de elektronische fietsen

Nederland is een fietsland, er bevinden zich namelijk meer fietsen dan inwoners in ons land. Doordat fietsen nog steeds één van de belangrijkste vervoersmiddelen is zijn er in de afgelopen jaren allerlei verbeteringen aan de reguliere fiets gebracht. Eén van de meest bekendste ‘’upgrade’’ is de komst van de elektrische fiets, deze fietsen worden aangedreven door een elektrische motor in het wiel waardoor je minder moeite hoeft te doen om vooruit te komen. Deze fietsen kan je gemakkelijk thuis opladen waardoor je niet afhankelijk bent van een bepaalde brandstof, de elektrische fietsen zijn vooral populair onder de mensen die elke dag lange afstanden moeten afleggen en de ouderen omdat de fietsen hoge snelheden kunnen halen zonder veel moeite.

De scooter nog steeds populair

Ook de scooter is nog steeds razend populair, vooral onder de jongeren wordt dit vervoersmiddel regelmatig gebruikt. Het voordeel van een scooter is dat je er al vanaf je 16e op mag rijden, wat het juist zo aantrekkelijk maakt voor de jongeren. Voor een scooter moet je echter wel een rijbewijs hebben voordat je hier legaal de weg mee op mag, bij een elektronische fiets ben je geen rijbewijs nodig. Tegenwoordig is het ook verplicht om een praktijkexamen te volgen, waar je voorheen eerst alleen een theorie examen moest afleggen. Dit is gedaan om het aantal ongelukken te verminderen en het heeft ook het juiste effect gesorteerd want het aantal ongelukken met scooters is ook afgenomen de laatste jaren.

Het beschermen van je voertuig

Wanneer je beschikt over een elektronische fiets, normale fiets of scooter dan wil je natuurlijk niet dat deze kapot gaat of schade oploopt wanneer je deze buiten hebt neergezet. Zorg er daarom altijd voor dat jouw voertuig beschermt is tegen eventuele schade door middel van een beschermhoes. Deze hoezen zijn gemakkelijk over je scooter, motor of fiets heen te leggen waardoor deze beschermd worden tegen verschillende soorten weersomstandigheden zoals hagel of sneeuw maar ook tegen vuil. Zo’n beschermhoes is gemakkelijk op te bergen wanneer je hier geen gebruik van maakt. Ook wanneer je van plan bent je fietsen mee te nemen op vakantie met de camper kan je gebruik maken van een beschermhoes waardoor deze ook onderweg beschermt. Beschermhoes voor scooter kopen? Bekijk het assortiment op Beschermhoesshop.nl.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog