Parasol bedrukken: een uniek zomers geschenk!

Bent u op zoek naar een zomers cadeau voor uw medewerkers of relaties? Dan is een parasol een origineel idee! Ideaal om mee te nemen naar strand, zwembad of een picknick. Een zeer welkom cadeau. En voor u een goede manier van promotie. Een parasol heeft een groot bedrukbaar oppervlak. Laat de parasol bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo; overal waar hij mee naartoe wordt genomen komt uw naam onder de aandacht!

Parasol of ander zomerse artikelen om te bedrukken

Weet u nog niet zeker of u voor een parasol wilt gaan? Geen probleem het aanbod aan bedrukte relatiegeschenken is enorm! Andere originele zomerse relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld een Seatzac, picknick koelrugtas of een bedrukte zonnebril. Dit zijn overigens ook zeer geschikte cadeaus voor festivals.

Heeft u duidelijk voor wat voor artikel u wilt gaan? Zoek dan een webshop die dit kan leveren en bedrukken. Google zal diverse mogelijkheden aandragen.

Tip: let op een aantal basisvoorwaarden om te bepalen of u een goede webshop heeft gevonden:

  • Prijzen – scherpe prijzen zijn mooi maar let wel op of dit niet ten koste gaat van bijv. de kwaliteit
  • Levertijd – hoe lang is de gemiddelde levertijd? Is het mogelijk een spoedbestelling te plaatsen?
  • Service – zijn ze goed bereikbaar voor vragen?
  • Kwaliteit – lees de recensies op de website

Hoe gaat het bedrukken van parasols in zijn werk?

U kunt veilig en snel online uw bedrukte parasols bestellen. In de meeste webshops vraagt u eerst een offerte op maat aan. Bij deze aanvraag stuurt u uw logo al mee, zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaat u over tot bestellen.

Een goede webshop zal u eerst een gratis digitale proefdruk toesturen. Deze kunt u beoordelen, zo weet u zeker dat de opdruk aan uw verwachtingen voldoet. Na goedkeuring wordt het productieproces gestart.

Best makkelijk toch?

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog