Parkeren bij de primark in essen

Naar Primark Essen met de auto? Lees hier meer over Primark Essen Parkeren

Als u naar Primark Essen gaat, is het verstandig om met de auto te gaan. Uiteraard kunt u ook met het openbaar vervoer naar Primark Essen, maar in dit geval is de reistijd over het algemeen langer dan wanneer u met de auto naar Primark Essen gaat. In dit artikel leest u meer over het bezoeken van Primark Essen met de auto en de verschillende mogelijkheden van Primark Essen parkeren.

Hoewel velen denken dat Essen ver in Duitsland ligt, is dit niet waar. Zo hoeft u vanaf de Nederlandse grens slechts 45 minuten met de auto te rijden om in Essen te komen. Voor sommige Nederlanders is Primark Essen zelfs dichterbij hun woonplaats dan Nederlandse vestigingen van Primark, zeker als men in het oosten van het land woont. En omdat Primark Essen vanuit alle richtingen via de snelweg te bereiken is, kan iedereen met de auto naar Primark Essen voor een dagje voordelig winkelen.

Primark Essen parkeren

Als u eenmaal in Essen bent aangekomen, dient u uiteraard een parkeergarage te zoeken voor Primark Essen parkeren. Hoewel Essen een drukbevolkte stad is en ook veel toeristen over de vloer krijgt, is het erg gemakkelijk om een parkeergarage te vinden voor Primark Essen parkeren. Dit komt omdat er wel zeven parkeergarages in de directe omgeving van Primark Essen te vinden zijn voor Primark Essen parkeren.

  • De verschillende adressen waar u parkeergarages kunt vinden voor Primark Essen parkeren, zijn de volgende:
  • Kreuzeskirchstraße 35
  • Akazienalle 1
  • Lindenallee 10
  • Rottstraße 19
  • Schützenbahn 25
  • Freiheit 3
  • Hindenburgstraße 35

Alle parkeergarages die hierboven worden beschreven, liggen op loopafstand van Primark Essen. U hoeft dus niet ver te lopen voor Primark Essen parkeren en kunt direct na het parkeren van uw auto beginnen met shoppen bij Primark Essen.

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten het centrum van Essen te parkeren voor Primark Essen parkeren, maar u dient er wel rekening mee te houden dat de loopafstand van de parkeergarage naar Primark Essen in dit geval groter wordt. Parkeren buiten het centrum van Essen is over het algemeen dus wel goedkoper, maar vereist ook meer inspanning. Als u het niet erg vindt om een eindje te wandelen, is het echter zeker een mogelijkheid. Loopt u liever slechts een klein stukje vanuit Primark Essen parkeren naar de winkel zelf? Dan kunt u de auto beter in het centrum van Essen parkeren.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog