Persoonlijke verloskundigen Katwijk

Ben jij voor de eerste keer zwanger? Dan zal je vast en zeker een hoop vragen hebben. Ondertussen moet je ook direct aan de slag met een zoektocht naar verloskundigen Katwijk. Zodra je een verloskundige hebt gevonden, die bij jou, jouw partner en jouw kindje past, kan je hier al jouw vragen aan stellen. Een goede verloskundige zal jou vanaf begin van de zwangerschap, tot na de bevalling, een uitstekende begeleiding bieden. Maar wat doen verloskundigen Katwijk nu eigenlijk? Een globaal overzicht van alle werkzaamheden die verloskundigen doen, lees je hier.

 

Werkzaamheden verloskundigen Katwijk

Een verloskundige wordt ongeveer in de achtste tot de twaalfde week van de zwangerschap ingeschakeld. Deze tijd gaat behoorlijk snel, omdat je wellicht pas twee weken eerder hebt ontdekt dat je zwanger bent. Zodra je bij de verloskundige bent, zal zij direct met jou aan de slag gaan. Voorafgaand aan het gesprek kan jij alvast wat vragen opschrijven. En denk ook alvast na over erfelijke aandoeningen die in jouw familie voorkomen. Verder zijn de werkzaamheden van een verloskundige als volgt:

  • Signaleren en controleren van de gezondheid van de moeder
  • Onderzoek naar erfelijke aandoeningen in familie van jou en je partner
  • Medische zaken van de zwangerschap begeleiden
  • Controleren of de baby op de juiste wijze groeit
  • Tips en adviezen geven voor een gezonde zwangerschap
  • Doorverwijzingen geven naar een gynaecoloog of specialist
  • Jouw stemmingen en gevoelens doorspreken

Puur verloskundigen Katwijk

Een zeer ervaren en persoonlijke verloskundigenpraktijk in de regio Katwijk, is Puur Verloskunde. Bij deze kleinschalige praktijk, werken slechts enkele verloskundigen. Dit maakt dat er altijd een bekend gezicht voor jou zal zijn. Er wordt dan ook een persoonlijke verloskundige toegewezen, dit is dus de persoon die jou de volledige zwangerschap begeleidt, bij de bevalling is en jullie van nazorg zullen voorzien. Wil jij verzekerd zijn van een persoonlijke begeleiding, kies van door Puur Verloskunde!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.