Smartphone reiniger: ideale gadget om uw merk mobiel te communiceren

De smartphone reiniger is de ideale gadget om uw merk of reclameboodschap mobiel te communiceren. De reiniger kleeft op de achterkant van de smartphone wanneer deze niet gebruikt wordt. Uw merk of reclameboodschap wordt ondertussen onder de aandacht gebracht. Uw doelgroep heeft altijd een kleine en handige schermreiniger op zak zodat men altijd een helder scherm binnen handbereik heeft. Er zijn miljoenen smartphone in Nederland!

De smartphone reiniger is een stevig microvezeldoekje dat blijft kleven op de achterkant van je smartphone. Wanneer deze niet meer blijft kleven kun je deze vochtig maken, zodat de smartphone reiniger gewoon weer blijft kleven.

De smartphone reiniger kan ook geleverd worden in de vorm en kleuren van uw sportvereniging. Bijvoorbeeld handig als mooie give-away tijdens toernooien of door verkoop in de kantine, aan bijvoorbeeld uw leden en supporters, kunt u ook nog eens de kas van de vereniging van een financiële injectie voorzien.

Beurzen en evenementen

Ook kunt u kiezen voor een variant waarbij de smartphone reiniger op een kaart wordt geleverd. Met deze kaart is de smartphone reiniger een ideale give-away voor beurzen en evenementen. De kaart kan dubbelzijdig bedrukt worden in uw huisstijl, heeft een papierdikte van 300 gram en een afmeting van 5,5 x 8,5 cm. Kunt u geen opmaak aanleveren dan kunnen wij deze ook voor u realiseren.

De smartphone reiniger is leverbaar in verschillende formaten en vormen. Zijn je wensen afwijkend van de opties uit het formulier, neem dan contact op met 085 – 30 30 717
of offerte@smartphonereiniger.nl

Leverbaar vanaf 500 stuks in elke vorm of afmeting. Meer info? Ga dan snel naar de website!

 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.