Snoep bedrukken » populaire weggevertjes

Bedrukt snoep is een ideaal cadeautje voor op beurzen en evenementen. Een snelle en makkelijke manier van promotie voor uw bedrijf of vereniging. De mogelijkheden om snoepjes of snoepverpakkingen te laten bedrukken zijn bijna oneindig. Vindt u het lastig om uit dit grote aanbod te kiezen? We geven u wat concrete ideeën!

Super populair en altijd goed: pepermuntjes

Veel mensen denken bij snoep bedrukken meteen aan pepermuntjes. Dat is ook wel logisch want pepermuntjes zijn al jarenlang populaire weggevertjes. Een leuk doosje met kleine mintjes past in iedere tas en zak. Altijd prettig om bij de hand te hebben om even snel je adem op te frissen! De verpakking maakt het verschil. Kies dus voor een originele verpakking zodat u een uniek promotieartikel in handen heeft. Een aantal voorbeelden van verpakkingen voor weggeef pepermuntjes:

  • een sleutelhanger met een doosje mintjes eraan
  • een plat doosje in de vorm van een creditcard
  • doosje in een specifieke vorm (bijvoorbeeld; huis, muzieksleutel, hart)
  • felgekleurd blikje

Kijk vooral wat bij uw bedrijf past. Zowel met betrekking tot de kleur als de vorm.

Chocolade: altijd welkom!

Bij chocolade denkt u misschien aan de traditionele repen. Maar er is veel meer mogelijk op dit gebied. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen potje met kleine gekleurde chocolaatjes, of een blikje chocolademelk? Zo geeft u net iets anders dan anders. En dat onthouden mensen! Zeker op een beurs waar mensen lange tijd rondslenteren kan een blikje chocolademelk of ander drinken erg welkom zijn. Ze zullen het dankbaar ontvangen en met dat gevoel aan u of uw bedrijf terugdenken!

Ander snoep om te bedrukken

Zoals al eerder gezegd: de mogelijkheden om snoep te bedrukken zijn eindeloos. Probeer altijd eerst te bedenken voor welke gelegenheid u uitdeel snoepjes zoekt. Wellicht is er een speciaal snoepje dat hier precies bij past.

Zet u een grote pot op de balie neer? Dan zijn verpakte snoepjes in een wikkel met uw logo ideaal. Wilt u op grote schaal uitdelen tijdens een beurs of evenement? Kies van voor kleine doosjes of andere originele verpakkingen die u laat bedrukken.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog