Heeft u al eens gedacht aan op maat gemaakt software om uw tijd efficiënter te besteden en hiermee ontzettend veel kosten te besparen? Het kan ook zijn dat u een nieuw concept heeft bedacht en dit graag wilt uitwerken. We gaan altijd in gesprek om de wensen goed in kaart te brengen. Wanneer we een volledig beeld hebben denken we meer voor zo efficiënt mogelijke maatwerk software. Shadow Internet Solutions is actief sinds 2012 met het ontwikkelen van software, webshops, apps etc. Shadow Internet Solutions bestaat uit een team van ervaren ontwikkelaars. Er wordt gezorgd voor de juiste support. De gewenste software kan volledig op maat worden gemaakt.

Er bestaan enkele misverstanden over maatwerk software:

1: Maatwerk software is per definitie duurder
Bij standaard softwarepakketten betaalt u aan de hand van een licentie of per gebruiker. Maatwerk software is hierin onbeperkt en u betaalt maar één keer. In verhouding is op de lange termijn de investering van maatwerk software erg rendabel.

2: Het ontwikkelen van maatwerk software kost ontzettend veel tijd
Wanneer maatwerk software is ontwikkeld wordt er juist ontzettend veel tijd bespaart. Er hoeft geen tijd meer te worden geïnvesteerd in optimalisatie van werkprocessen.

3: Standaardpakketten bevatten geen fouten, maatwerk software wel
Er is tijdens de ontwikkeling van maatwerk software een volledig proces met het testen en het verwijderen van bugs. Maatwerk software wordt volledig voor het bedrijf gemaakt, en voor gebruik worden de bugs er uit gefilterd.

4: De support voor maatwerk software is niet goed geregeld
Per project is er een eigen ontwikkelaar beschikbaar die u direct te woord kan staan en verder kan helpen. De support voor maatwerk software is voordelig

5: Het laten ontwikkelen van maatwerk software brengt risico’s met zich mee
Ergens klopt dit inderdaad. Maar wanneer u samenwerkt met een betrouwbare partner is er geen reden voor zorgen.

 

Software laten ontwikkelen kan snel gaan en zal u veel voordeel opleveren. Samen zullen we naar een passende oplossing kijken voor bijvoorbeeld  Transport Software voor in de logistiek. Bij Shadow Internet Solutions kunt u met een gerust hart software laten ontwikkelen.

 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.