Gaat u een stempel laten maken voor uw bedrijf? Ieder bedrijf heeft stempels in gebruik. Dat kunnen stempels zijn met bedrijfsgegevens met een logo, administratiestempels, datumstempel maar ook stempels voor speciale toepassingen. Daarnaast zijn er standaard stempels en gepersonaliseerde stempels die op maat gemaakt worden. Tel daarbij op de vele merken. formaten, inktsoorten en kleuren inkt en u ziet door het bos de bomen niet meer. Dat is niet het geval als u kijkt op de website van Kantoorstempels.nl. Hierop staan alle mogelijke stempels op volgorde vermeld.

Wilt u een stempel laten maken, waar moet u dan op letten?

  • Gaat u op standaard (niet glad) papier stempelen?
  • Bij gewoon papier kiest u voor een zelf-inktende stempel of een handstempel
  • Bij glad papier of een andere ondergrond kiest u voor een handstempel
  • U kunt kiezen voor een duurzame stempel
  • U kunt kiezen voor een merk of een bepaald type
  • Bepaald de kleur van de inkt
  • Wilt u een doordraaibare datum stempel met of zonder extra tekst
  • Kiest u voor een cijferstempel handmatig of automatisch

Zelf-inktende stempels versus handstempels

Indien u op standaard (niet glad) papier gaat stempelen kunst u kiezen uit een zelf-inktende stempel of een handstempel. De zelf-inktende stempels (uitzondering de EOS stempels) zijn voorzien van een stempelkussentje met inkt op waterbasis. Deze inkt droogt alleen op “zuigende” papiersoorten. Een stempelkaart van MC (Machine Coated) papier kan dus niet gebruikt worden in combinatie met een zelf-inktende stempel. Daarvoor adviseren wij een handstempel met een inktkussen met inkt op alcoholbasis. Deze droogt snel op gladde oppervlakten. Kies daarvoor bijvoorbeeld ons StazOn stempelkussen. De inktkussentjes in de zelf-inktende stempels gaan gemiddeld zo’n 4.000 à 7.000 afdrukken mee. Daarna kunnen zij vervangen worden door een nieuw reservekussentje. Tenslotte zijn er nog de EOS stempels. Dit zijn zelfinktende stemepls die goed zijn voor ca 20.000 afdrukken en daarna gewoon weer bijbeïnkt kunnen worden. Deze inkt is speciaal voor op papier maar ook MC papier, in sommige gevallen, kan hiermee bestempeld worden.

Speciale stempel toepassingen

Behalve gewone kantoorstempels maakt Kantoorstempels.nl ook stempels met speciale toepassingen zoals stempels voor craft zakken, dozen, voor op hout, glad papier enz. Hiervoor zijn steeds weer andere speciale inkten voor nodig. Er zijn inkten voor textiel, hout, kunststof, karton, MC papier en nog veel meer. De juiste inkt zorgt voor een mooie afdruk die goed droogt en dus niet vlekt. Bij een speciale inkt hoort dan ook weer een speciaal inktkussen met een goede sluiting tegen het uitdrogen van de inkt. Dat is belangrijk. Kantoorstempels.nl is hierin gespecialiseerd. Stuur een mail met uw aanvraag of bel ons voor een inktadvies.

Hoe kan u een stempel bestellen?

Een stempel bestellen gaat online heel gemakkelijk. Kies op onze website www.kantoorstempels.nl de juiste stempel uit en ontwerp de afdruk dan online met behulp van onze ontwerptool. U kunt teksten maken, logo’s uploaden en “spelen” met uw ontwerp. Daarna is er een mogelijkheid om een drukproef uit te printen zodat u het ontwerp van uw stempel goed kunt beoordelen. Is alles naar wens dat zet u de bestelling door.
Uw stempel bestelling zal, indien de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen is, nog dezelfde dag op de post gaan.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog