Taaltraining (zakelijk) Nederlands

Run jij een bedrijf en merk je dat jouw werknemers soms moeite hebben met de Nederlandse taal? Vervelend, want onjuiste communicatie kan vaak tot veel problemen leiden. Daarnaast is de externe communicatie toch vaak het visitekaartje van het bedrijf en dus behoort de communicatie, in welke vorm dan ook, juist te zijn. Het is dus van belang om taal belangrijk te maken binnen het bedrijf. Kies ervoor om taalbelemmering bij de medewerkers weg te nemen en biedt een taaltraining Nederlands aan.

Er worden verschillende taaltrainingen gegeven in allerlei sectoren en op alle soorten niveaus. Afhankelijk van de doelstellingen, werkzaamheden en leertempo wordt het lesmateriaal op de specifieke situatie van de cursist afgestemd. Elke training is dus op maat gemaakt. Door middel van een mondelinge en schriftelijke intake wordt vastgesteld wat het startniveau is en worden de doelen vastgesteld. In overleg wordt dan de lesduur, planning en locatie bepaald. Het is ook mogelijk om trainingen in groepsverband te doen. De cursisten worden uiteraard op basis van niveau bij elkaar geplaatst.

Naast het feit dat er wordt gewerkt aan de beheersing van de (zakelijke) Nederlandse taal, wordt er ook aandacht geschonken aan het onderwerp cultuurverschillen. Verschillende culturen binnen een bedrijf worden gelukkig steeds meer als positief en effectief ervaren, maar dat sluit niet uit dat mensen moeten blijven leren om elkaar te begrijpen en er over te praten.

Ben je op zoek naar een verzorgde taaltraining Nederlands voor jouw werknemers of collega’s? Lees dan meer informatie op de website van Interlect.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog