Op het moment dat je een corona test hebt laten doen, of in contact bent geweest met iemand die getest is, dan moet je in quarantaine. Het is de bedoeling dat je in quarantaine blijft totdat je 72 uur achter elkaar geen last meer hebt van een  de corona symptomen. De tijd die je doorbrengt in quarantaine zal voor je gevoel erg lang duren, daarom is het van belang dat je jezelf een beetje kunt vermaken in deze periode. Een aantal vermaak tips voor tijdens je quarantaine vindt je in dit artikel.

Een aantal dingen die je kunt doen

Iets wat je zou kunnen doen tijdens jouw quarantaine is een kruiswoordpuzzel. Vaak vinden mensen dit maar voor even leuk omdat er een moment komt dat ze niet meer verder komen. Een mogelijke oplossing als je niet verder komt, is via het internet naar een oplossing zoeken. Dit kan makkelijk door op internet te zoeken naar crossword dictionary. Een andere mogelijkheid om jezelf te vermaken is door te gamen. Dit kan op een telefoon, een laptop en een computer. Een van deze dingen heeft iedereen wel in huis. Naast kruiswoordpuzzels en gamen kun je ook andere dingen doen die iets intensiever zijn. Je kunt bijvoorbeeld thuis sporten. Een aantal voorbeelden van oefeningen zijn opdrukken en optrekken. Ook kun je meer tijd stoppen in koken. Gezond eten is belangrijk voor je lichaam.

Niet te druk doen als je niet lekker bent

Tot slot is het belangrijk om te weten dat je niet te druk moet doen als je niet lekker bent door de gevolgen van corona. Je kunt dan beter uitzieken in bed en dingen doen waarvoor je weinig inspanning nodig hebt. Kijk de serie die je al een lange tijd wilde kijken en richt je voornamelijk op een goed herstel.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog