Trendy wereldbollen

 

Een wereldbol is meer dan alleen een educatief-object. Je kunt een wereldbol op verschillende leuke manieren gebruiken. Als leuke toevoeging aan je interieur, met verschillende functies. Naast een gewone wereldbol kan je er allerlei leuke creatieve dingen mee doen!

 

Wereldbol met krijtverf

 

Je bent vast bekend met krijtverf. Iedereen heeft ooit in z’n leven wel ergens een muur of een kastdeurtje gehad met krijtverf. Of je er nu een boodschappenlijstje op zet of een wekelijkse quote. Het is een kwestie van je wereldbol verven met krijtverf en je kunt gelijk aan de gang.

 

Wereldbol van kurk

 

Deze had je waarschijnlijk niet aan zien komen, maar er zijn zelfs wereldbollen van kurk. Als je graag reist en je wilt op een unieke manier bijhouden waar je bent geweest, kan je met een pin de landen of steden bijhouden. Of als je juist landen of steden op je lijstje hebt staan waar je graag heen wilt. Dan kan je per reis steeds een pin verwijderen. Maar waarschijnlijk komt er dan wel weer een nieuwe voor terug.

 

Wereldbol lamp

 

Je kunt verlichte wereldbollen kopen, maar je kunt ook zelf een hanglamp van een globe maken. Als je een wereldbol koopt en die doormidden snijd, heb je zelfs de optie om twee lampen van één globe te maken. Bij de ikea kan je goedkoop een fitting halen met een lang snoer eraan, om je lamp mee op te hangen. Snij een gaatje in de bovenkant van je globe en plaats je fitting in de gat. Hang hem vervolgens op en je hebt snel een unieke lamp!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog