Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op hun  gezicht of lichaam. Zowel de mannen en vrouwen scheren, waxen of epileren de ongewenste haren weg. Deze manieren zijn pijnlijk of gaan op den duur irriteren. Bij het waxen is het vooral pijnlijk, omdat je als ware de haren eruit trekt, dit geldt ook voor het epileren en bij scheren kan het gaan irriteren, door kleine wondjes die daarbij ontstaan. Naast pijn en irritatie, kost het ook nog eens veel tijd en moeite, omdat de haren niet definitief verwijderd worden. De haren komen elke keer weer terug, je blijft er maar mee bezig met dat ontharen. Maar er is een oplossing die tijd bespaart, pijnloos en effectief is, en dat is ‘’Laserontharing’’.

Waarom laserontharing?

Waarom je laserontharing boven de andere ontharingsmanieren moet kiezen. Bij de andere manieren van ontharing zitten behoorlijk wat nadelen aan vast, zoals pijn en irritatie, ook komen de haren bij de andere manieren van ontharen gewoon terug, bij laserontharing worden de haren definitief verminderd. Bij een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd, door het bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met het laserapparaat wordt een krachtige laser uitgezonden.  Deze laser is zo afgesteld en ontwikkeld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haarzakje, hierdoor wordt alleen het haarzakje vernietigd, en blijft de huid onbeschadigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om verwijderd te worden, omdat niet alle haren tegelijk in de groeicyclus zitten heb je meerdere behandelingen nodig om het gewenste effect te krijgen. Het gemiddelde aantal laserbehandelingen is 6 tot 10. Deze behandelingen kan je niet in 2 weken afronden, tussen elke behandeling zit gemiddeld zes tot acht weken. Lees er alles over op deze website.

Welke laser ontharing praktijk moet je kiezen

Er zijn verschillende praktijken die laserontharing doen, sommige hebben al enige ervaring en sommige beginnen net. Wat is belangrijk bij het kiezen van praktijk. Kijk naar de beoordelingen en reviews van mensen wat zij er van vonden en of het werkt. Daarnaast is hygiëne heel belangrijk, kijk eerst of de zaak er schoon uit ziet. Kijk of de juiste materialen worden gebruikt en of de materialen van goede kwaliteit zijn. Ga eerst een gesprek aan met de potentiële praktijk, en kijk wat ze te zeggen hebben en kijk of het goed en vertrouwd aanvoelt. Als dit allemaal het geval is kan je een afspraak maken en kijken wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een goede laserontharing praktijk ga je naar Smoothlaserclinic.nl.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog