Virtual Reality bril

Een virtual reality bril is steeds meer in opkomst en het duurt niet lang meer of iedereen heeft er wel een thuis liggen. Sommige mensen denken wat moet ik nou met een Virtual Reality Bril. Ik ga toch geen spelletjes spelen op een computer of Playstation.
Een Virtual Reality Bril is niet alleen voor gamers en ik zal u uitleggen waarom.

Film kijken met een Virtual Reality Bril

Inderdaad u leest het goed, met een VR bril kunt u ook film kijken. Dit kan een zeer schokkende ervaring zijn voor veel mensen als u niet beschikt over sterke zenuwen.
Want stelt u zich eens voor dat u een VR bril op heeft en u kijkt naar een film zoals de Heineken ontvoering. U staat in Amsterdam en er komt een auto aanrijden waar drie mannen met pistolen uitstappen. U staat aan de overkant van de straat en ziet hoe Freddy Heineken wordt ontvoerd. U bevindt zich midden in de actie en kunt zelfs uw eigen schoenen zien.
Een horror film is al helemaal het einde om met een Virtual Reality Bril te bekijken en alleen geschikt voor mensen met stalen zenuwen.

Virtual Reality blog

Wilt u weten welke brillen er te koop zijn en welke games u allemaal kunt spelen.
Wist u bijvoorbeeld dat in oktober 2016 er ook een VR bril op de markt komt voor de Playstation 4? Een Playstation VR bril kopen kan nog niet maar u kunt hem wel alvast bestellen. Deze bril komt namelijk pas in oktober 2016 op de markt en is al onwijs populair.
Zelfs spellen als het populaire Minecraft zijn binnenkort te spelen met een Virtual Reality Bril.
Maar wat dacht u van een bezoek aan uw huisarts, of bellen met vrienden die ver weg wonen. De mogelijkheden van VR brillen zijn enorm en worden alleen beperkt door uw eigen fantasie.
Dit nieuws en andere berichten over Virtual Reality kunt u volgen op oculus-rift-kopen.nl

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog