Infoblogger

Voordelen van wonen in het oosten des lands

Share Article

In Nederland zijn veel regio’s die allemaal hun charme hebben om te wonen. De een houdt nu eenmaal veel natuur terwijl de ander de voorkeur geeft aan de stad om in te wonen. Wil je zelf graag in het oosten van het land wonen? Zie deze woningen in Apeldoorn dan eens om te kijken wat je daar allemaal beleven kunt. 

Ideaal voor als je van de natuur houdt

Apeldoorn (en de plaatsen in de omgeving) ligt op de Veluwe dus je kunt er zeker van zijn dat je in een gebied woont waar de natuur volop aanwezig is. De omgeving is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden, vissen en zo is er nog wel meer te noemen. Je woont in het oosten van het land in een rustige omgeving waar veel groen te vinden is dus dat is voor de natuurliefhebber zeker ideaal. 

Toch dichtbij allerlei belangrijke voorzieningen

Denk je nu dat je in het oosten van het land overal ver vandaan woont en kilometers dient te rijden om wat voorzieningen tegen te komen? Dat is niet het geval want naast de vele dorpjes kent het oosten grotere steden waar je terecht kunt voor van alles en nog wat. Kijk altijd goed waar je op zoek gaat naar een nieuwbouwwoning en zoek een plek uit waar jij kunt vinden wat jij belangrijk vindt. Dit kan in een wat grotere plaats zoals Apeldoorn zijn maar natuurlijk ook elders. In dit deel van het land wonen betekent dat je dichtbij Duitsland zit dus daar ben je eveneens snel. 

Goede combinatie van rust en wat drukkere steden

In het oosten des lands wonen betekent dat je er rustig woont maar niet van alle gemakken verstoken bent. Bepaald niet zelfs. Het oosten mag dan op veel plekken landelijk aandoen maar je vindt er ook grotere plaatsen die snel en eenvoudig bereikbaar zijn met de auto via diverse ontsluitingswegen en met het openbaar vervoer. Zeker in een stad zoals Apeldoorn is dat allemaal prima geregeld. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan woningen, ook aan nieuwbouw dus er is voor nagenoeg iedereen wel iets geschikts te vinden in het oosten van Nederland. Het is immers niet voor niets dat veel mensen uit de grote en drukke stedelijke gebieden hun heil zoeken op een wat rustigere plek in het land. 

De huizenprijzen liggen er lager dan in regio’s zoals het westen dus dat kan voordelig uitpakken. Toch stijgen de huizenprijzen de laatste jaren alsmaar sneller door. Hier is een grafiek te zien van de stijging van de huizenprijzen per provincie tussen 2020 en 2019.

Misschien ook interessant voor jou?

Overig

De cruciale rol van animatie in B2C-marketing

Emotionele verbinding door animatie In de dynamische wereld van Business-to-Consumer (B2C) marketing is het essentieel voor bedrijven om innovatieve en effectieve manieren te vinden om