Waar moet je op letten bij het bestellen van servies?

Het bestellen van servies is iets wat vaak snel gedaan wordt. Je ziet een mooi design, of het is lekker praktisch, je koopt het en achteraf denk je pas na of het een goede aankoop is. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Hieronder lees je daarom handige tips bij het bestellen van servies.

Hoeveel heb je eigenlijk nodig?

Bedenk allereerst goed wat je allemaal nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Of is het gewoon voor thuis bedoeld? Zeker als je een restaurant hebt is het goed om te kijken wat je capaciteit is. Kijk bijvoorbeeld hoeveel tafels je kwijt kan en aan de hand daarvan beslis je hoeveel borden en overige servies je moet bestellen.

Manier van leven

Kijk ook goed wat je levensstijl is. Wellicht ben je een type die na iedere gerecht direct de vaat doet, of laat je het twee dagen staan. In ieder geval: pas de aankoop aan aan je levenspatroon. Zo hoef je niet terug te keren naar de winkel!

Bestel goed servies

Bij het bestellen van goed servies is het aan te raden om de uitstraling te laten passen bij de rest van het huis. Als je bijvoorbeeld een landelijke inrichting hebt is het aan te raden om te kiezen voor Delfts Blauw. Witte borden en bestek zijn verstandig om te kiezen als je je servies een neutrale uitstraling wilt meegeven.

Controleer verder ook op kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld online reviews over de kwaliteit. Zijn de borden bijvoorbeeld bestendig tegen de hete temperaturen van de magnetron en vaatwasser?

Als je bij je aankoop twijfelt over de kwaliteit is het aan te raden om te kijken naar de omruilgarantie. Krijg je bijvoorbeeld de verzendkosten vergoed als je wilt retourneren? Dit zijn allemaal zaken die de aankoop van servies een stuk prettiger maken!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog